Deluxe -huone

Deluxe-huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviitessä on parivuode tai erilliset vuoteet sekä vuodesohva. Takka. Jääkaappi, puhelin, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja minibaari. Kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kolmen huoneen huvila

Kolmen huoneen huviloita omalla uima-altaalla. Kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone takalla. Viides henkilö yöpyy vuodesohvalla. Uuni, jääkaappi ja pakastin, Nespresso-kahvikone. Astianpesukone, vedenkeitin, viinijääkaappi, leivänpaahdin ja minibaari. Puhelin, Hi-Fi systeemi (HDMI-kaapelilla), taulu-tv ja dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Allaspyyhkeet. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 95 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuone ja makuuhuone, joka erotetaan liukuovella. Parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi