Kokemuksia Salvator Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 41 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Huoneisto ja oma uima-allas
-
Spa hoidot kalliita ja tilaamamme päiväretki Ioanninaan meni pilalle koska hotellin järjestämä kuski ei juurikaan puhunut englantia eikä hotellin henkilökunta tai kuljettaja kertoneet että kaupat menevät kiinni kello 14 lauantaisin. Vaikka kerroimme toiveemme päästä nimenomaan ostoksille moneen kertaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


9 10:stä

+
Henkilökunta, ruoka, yleinen siisteys. Kuljetukset.
-
Kuljetus keskustaan ja/tai takaisin myös aamupäivästä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


9 10:stä

+
Parasta oli omalla terassilla oleva allas aurinkotuoleineen. Päivät menivät yleensä rannalla, mutta iltapäivällä allas oli kovassa käytössä. Myös hotellin tarjoama ilmainen kuljetus Pargan keskustaan oli kiitettävä ja toimiva.
-
Meillä oli huone, jossa oli sekä parisänky että sohva pedattu kolmannelle henkilölle. Lisävuode oli oikein hyvä, mutta parivuoteen patja oli niin muhkurainen, että nukuimme huonosti koko viikon. Patja oli täynnä suuria muhkuroita, kuin lakanan alle olisi unohdettu kasoja vaatteita. En tiedä mitä tuolle petauspatjalle oli tapahtunut. Annoimme tästä heti ensimmäisen yön jälkeen palautetta vastaanottoon, jotka lupasivat kääntää patjan.... mutta mitään ei tapahtunut. Ymmärtääkseni muilla vastaavissa huoneissa ei ollut tätä ongelmaa. Onneksi. Meillä oli huone 207, joka muuten oli ihan parhaalla paikalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


8 10:stä

+
Parasta hotellissa oli henkilökunta. Mieleen jäivät respan henkilökunta ja varsinkin nuori nainen, joka tarjoili meille illallista. Heille toivon erityisterveiset 🙏🏼
-
Puolihoidon a’la carte illallinen tuli meille yllätyksenä, kun luulimme, että saamme buffetin. Vaihtelevuutta olisi pitänyt olla viikon aikana myös enemmän ja Kreikkalaisia perinneruokia voisi olla myös vaihtoehtona.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


10 10:stä

+
Hyvä palvelu, ruoka ja oma allas.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


10 10:stä

+
Oma uima-allas.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


9 10:stä

+
Erinomainen hotelli. Kaikki tarvittavat palvelut ja hyvä henkilökunta
-
Yksi kehityskohde olisi eli hotellin pikkubussi voisi liikkua myös päivisin muutaman kerran

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, siisteys, terassin uima-allas
-
Hieman etäällä Pargan kylästä ja kävely onnistui vain vilkasliikenteisen tien laidassa. Vuokra-auto olisi ollut tarpeen koko viikoksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


8 10:stä

+
Parasta oli palvelu ja aamiainen. Myös uusittu huone uima-altaalla oli tosi kiva.
-
Hotellin yhteisellä uima-altaalla pitäisi ehdottomasti olla enemmän perinteisiä aurinkopetejä. Myös oman altaan huoneisiin voisi lisätä pienen haavin jolla voisi halutessaan putsata allasta sinne lentäneistä hyönteisistä (niitä oli joinain päivinä todella paljon).

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salvator Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

334 arvostelua
Erinomainen
 
236
Erittäin hyvä
 
67
Hyvä
 
22
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2018

Kirjoittanut Elisa S Finland

Hotelli mahtavalla palvelulla ja maisemilla

Iso huone, kylpyamme ja kauniit vuorinäköalat auringonlaskuineen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Kaikki syömämme ruoka oli erinomaista (aamupala/lounas/ala carte). Hotelillla oli teemailtoja, joissa sai nauttia mm. hyvästä ruoasta ja kreikkalaisesta livemusiikista. Meidän aikanamme suurin osa näkemistämme hotellivieraista oli pikkulapsiperheitä ja allasalue oli vain viimeisenä päivänä rauhallinen. Joinakin päivinä allasalue tuntui lasten leikkipuistolta, joka ei ollut aivan sitä mitä odotimme. Kenties paikallisten lomakausi vaikutti tähän, tai emme huomanneet tämän olevan suoranaisesti perhehotelli. Hotelli oli kauniilla paikalla, mutta päätien sijainti aivan vieressä häiritsi aluksi. Siihen kuitenkin tottui. Huoneen hinta oli kallis, ja siihen ei kuulunut mm. saunan käyttö. Kaikenkaikkiaan mieleen jäi henkilökunnan lämminhenkisyys ja mahtava huumorintaju. Harvemmin hotellissa on näin ihana palvelu!

 
18.7.2017

Kirjoittanut jyrkil62

Lähtöpäivään asti kaikki ok

Ulkoa päin kaikki näytti hienolta, mutta asiakasta pidettiin lopulta varkaana. Lomafiilis katosi lopullisesti, kun respan henkilö soitti kotimatkalla ja epäili meidän varastaneen hotellin kylpytakit. Jotain on tässä paikassa on pahasti pielessä.

 
9.6.2017

Kirjoittanut 337kirsip

Laadukas hotelli

Siistit huoneet ja kivasti sisustettu. Ystävällinen henkilökunta, varsinkin ihana Anna. Aamiaisbuffet todella runsas, monipuolinen, maukas,tarjolla oli kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Ainoa miinus, uima-allas ei ollut lämmitetty, toukokuussa vesi viileää.

 
2.10.2016

Kirjoittanut Kari R Suomi

Tasokas hotelli ja hieno palvelu

Vietettiin viikko tässä hyvän palvelun hotellissa. Huoneet ovat isoja ja koko hotelli on tosi siisti. Henkilökunta tekee parhaansa asiakkaiden palvelemiseksi ja sen huomaa joka päivä. Kylpylä on pieni, mutta tyylikäs. Hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa superb aamiainen klo 11 saakka. Lounasta saa ja päivällistä puoleen yöhön saakka. Ruuat oli hyviä ja annokset reiluja. Joutuu ehkä palaamaan.

 
26.9.2016

Kirjoittanut miikar2014 Espoo, Suomi

Erittäin hyvä hotelli hieman Pargan keskustan ulkopuolella

Suosittelen vahvasti tätä hotellia ihmisille jotka arvostavat hyvää henkilökuntaa, maisemia hotellihuoneesta ja hyvää ruokaa. Varsinkin hotellin ravintola saadaa täydet pisteet, ruoka oli yksinkertaisesti erittäin hyvää useana iltana samoin viinivalikoima oli erittäin laaja. Hotelli toimii varsinkin pariskuntien lomailuun. Suosittelen!