Kokemuksia Salvator Hotel & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salvator Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

313 arvostelua
Erinomainen
 
223
Erittäin hyvä
 
61
Hyvä
 
21
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2018

Kirjoittanut Elisa S Finland

Hotelli mahtavalla palvelulla ja maisemilla

Iso huone, kylpyamme ja kauniit vuorinäköalat auringonlaskuineen. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lämminhenkistä. Kaikki syömämme ruoka oli erinomaista (aamupala/lounas/ala carte). Hotelillla oli teemailtoja, joissa sai nauttia mm. hyvästä ruoasta ja kreikkalaisesta livemusiikista. Meidän aikanamme suurin osa näkemistämme hotellivieraista oli pikkulapsiperheitä ja allasalue oli vain viimeisenä päivänä rauhallinen. Joinakin päivinä allasalue tuntui lasten leikkipuistolta, joka ei ollut aivan sitä mitä odotimme. Kenties paikallisten lomakausi vaikutti tähän, tai emme huomanneet tämän olevan suoranaisesti perhehotelli. Hotelli oli kauniilla paikalla, mutta päätien sijainti aivan vieressä häiritsi aluksi. Siihen kuitenkin tottui. Huoneen hinta oli kallis, ja siihen ei kuulunut mm. saunan käyttö. Kaikenkaikkiaan mieleen jäi henkilökunnan lämminhenkisyys ja mahtava huumorintaju. Harvemmin hotellissa on näin ihana palvelu!

 
18.7.2017

Kirjoittanut jyrkil62

Lähtöpäivään asti kaikki ok

Ulkoa päin kaikki näytti hienolta, mutta asiakasta pidettiin lopulta varkaana. Lomafiilis katosi lopullisesti, kun respan henkilö soitti kotimatkalla ja epäili meidän varastaneen hotellin kylpytakit. Jotain on tässä paikassa on pahasti pielessä.

 
9.6.2017

Kirjoittanut 337kirsip

Laadukas hotelli

Siistit huoneet ja kivasti sisustettu. Ystävällinen henkilökunta, varsinkin ihana Anna. Aamiaisbuffet todella runsas, monipuolinen, maukas,tarjolla oli kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Ainoa miinus, uima-allas ei ollut lämmitetty, toukokuussa vesi viileää.

 
2.10.2016

Kirjoittanut Kari R Suomi

Tasokas hotelli ja hieno palvelu

Vietettiin viikko tässä hyvän palvelun hotellissa. Huoneet ovat isoja ja koko hotelli on tosi siisti. Henkilökunta tekee parhaansa asiakkaiden palvelemiseksi ja sen huomaa joka päivä. Kylpylä on pieni, mutta tyylikäs. Hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa superb aamiainen klo 11 saakka. Lounasta saa ja päivällistä puoleen yöhön saakka. Ruuat oli hyviä ja annokset reiluja. Joutuu ehkä palaamaan.

 
26.9.2016

Kirjoittanut miikar2014 Espoo, Suomi

Erittäin hyvä hotelli hieman Pargan keskustan ulkopuolella

Suosittelen vahvasti tätä hotellia ihmisille jotka arvostavat hyvää henkilökuntaa, maisemia hotellihuoneesta ja hyvää ruokaa. Varsinkin hotellin ravintola saadaa täydet pisteet, ruoka oli yksinkertaisesti erittäin hyvää useana iltana samoin viinivalikoima oli erittäin laaja. Hotelli toimii varsinkin pariskuntien lomailuun. Suosittelen!