Deluxe -huone

Deluxe-huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Deluxe-sviittejä omalla altaalla

Deluxe-sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja minibaari. Tv. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe-sviittejä rakennetaan tänä talvena ja huoneiden kuvien odotetaan saapuvan keväällä 2023.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviitessä on parivuode tai erilliset vuoteet sekä vuodesohva. Takka. Jääkaappi, puhelin, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja minibaari. Kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuone ja makuuhuone, joka erotetaan liukuovella. Parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, taulu-tv ja dvd-soitin. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-sviitti omalla altaalla

Superior-sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja minibaari. Tv. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Superior-sviittejä rakennetaan tänä talvena ja huoneiden kuvien odotetaan saapuvan keväällä 2023.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.