Deluxe -huone

Deluxe-huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, tv kansainvälisillä kanavilla. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Deluxe-sviittejä omalla altaalla

Deluxe-sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviitessä on parivuode tai erilliset vuoteet sekä vuodesohva. Takka. Jääkaappi, puhelin, tv kansainvälisillä kanavilla. Vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja minibaari. Kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa olohuone ja makuuhuone, joka erotetaan liukuovella. Parivuode ja vuodesohva. Jääkaappi, tv kansainvälisillä kanavilla. Vedenkeitin ja minibaari. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-sviitti omalla altaalla

Superior-sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.