1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai maaparveke. Maaparveke on yhdistetty sisäänkäynnin kanssa. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle/2-5 hengelle

Kolmio

Kolmioita, mitkä ovat parempitasoisia kuin muut huoneistot. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi kylpyhuonetta. Keittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Eri kokoisia yksiöitä, missä maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Lisävuode vuodesohvasta. Minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin. ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai maaparveke. Maaparveke on yhdistetty sisäänkäynnin kanssa. Siivous 7 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle