Platanias Ariston

apollo mondo duo

  • Hotelli aikuisille
  • Tyylikäs boutique-hotelli
  • Aivan rannalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Platanias Ariston on raikas boutique-hotelli, jossa on 13 tilavaa ja tyylikästä deluxe-huonetta, allas, jacuzzi ja rantaravintola. Hotellissa palvelu on kohdallaan ja pientää extraa lomapäiviin tuovat aamiaispöydän herkulliset leivonnaiset, rantapalvelu ja aito kreikkalainen vieraanvaraisuus.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen,viihtyisä,siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 46 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Platanias Ariston on pidetty hotelli, joka  toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat lomailijat. Hotelli koostuu kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, joista on näköala merelle tai kauniille allasalueelle jacuzzilla. Sekä altaalla että rannalla aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä maksutta. Ihana hiekkaranta, osittain kiviä/kalliota merenpohjassa.

Aamiaisella tarjoillaan tuoreita herkkuja aivan rannalla. À la carte -ravintola The Olive Tree tarjoilee moderneja annoksia. Lounas ja illallinen on mahdollista tilata suoraan huoneessa nautittavaksi.

Maksutonta joogaa 3-5 kertaa viikossa koulutetun ohjaajan johdolla. Maksuton pieni kuntosali. Pieni spa, jossa höyrysauna, kuorintahoito tai manikyyri/pedikyyri/hieronta lisämaksusta, varaukset vastaanotosta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Lue lisää Apollo Mondo Duo -hotelleista

Ateriat

Aamiaispöytä, jossa tarjolla on kreetalaisia erikoisuuksia.

Hyvä tietää

Hissi vain yhdessä kaksikerroksisista hotellirakennuksista. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 90 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi