Platanias Ariston

apollo mondo duo

  • Hotelli aikuisille
  • Tyylikäs boutique-hotelli
  • Aivan rannalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Platanias Ariston on raikas boutique-hotelli, jossa on 13 tilavaa ja tyylikästä deluxe-huonetta, allas, jacuzzi ja rantaravintola. Hotellissa palvelu on kohdallaan ja pientää extraa lomapäiviin tuovat aamiaispöydän herkulliset leivonnaiset, rantapalvelu ja aito kreikkalainen vieraanvaraisuus.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen,viihtyisä,siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 46 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Platanias Ariston on pidetty hotelli, joka  toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat lomailijat. Hotelli koostuu kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, joista on näköala merelle tai kauniille allasalueelle jacuzzilla. Sekä altaalla että rannalla aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä maksutta. Ihana hiekkaranta, osittain kiviä/kalliota merenpohjassa.

Aamiaisella tarjoillaan tuoreita herkkuja aivan rannalla. À la carte -ravintola The Olive Tree tarjoilee moderneja annoksia. Lounas ja illallinen on mahdollista tilata suoraan huoneessa nautittavaksi.

Maksutonta joogaa 3-5 kertaa viikossa koulutetun ohjaajan johdolla. Maksuton pieni kuntosali. Pieni spa, jossa höyrysauna, kuorintahoito tai manikyyri/pedikyyri/hieronta lisämaksusta, varaukset vastaanotosta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Lue lisää Apollo Mondo Duo -hotelleista

Ateriat

Aamiaispöytä, jossa tarjolla on kreetalaisia erikoisuuksia.

Hyvä tietää

Hissi vain yhdessä kaksikerroksisista hotellirakennuksista. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 90 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi