Deluxe-huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on oma jacuzzi. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus levitettävästä nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone parivuoteella sekä olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Premium juniorsviitti

Premium junior-sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuoneita, joissa makuuhuone parivuoteella ja erillinen olohuone minikeittiöllä, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parvekkeella on oma jacuzzi. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Maaparveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.