Deluxe-huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita parivuoteella. Oma jacuzzi parvekkeella, josta merinäköala. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla ja jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä parivuoteella, joissa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodenojatuolista. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivian. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, jotka sijaitsevat lähellä merta. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa makuuhuone parivuoteella sekä olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Premium juniorsviitti

Premium juniorsviittejä parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Jääkaapi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuoneita, joissa makuuhuone parivuoteella ja erillinen olohuone minikeittiöllä, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, jossa suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa parveke jacuzzilla ja merinäköalalla. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke jacuzzilla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Maaparveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.