Porto Platanias Luxury Selection

  • Rannalla
  • Kävelymatka Plataniaksen keskustaan
  • Maksuton kuntosali
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Porto Platanias Luxury Selection sijaitsee rannalla suositulla Plataniaksen alueella. Täällä voit nauttia virkistävästä uinnista niin meressä kuin altaassakin. Jos haluat nostaa lomasykettä, niin voit tehdä sen hotellin maksuttomalla kuntosalilla. Plataniaksen ravintolat ja baarit ovat lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhekampanjahuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, palvelu hotellin aamiainen ja muu ruoka
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Platanias Luxury Selection sijaitsee rannalla suositulla Plataniaksen alueella. Allasalueella on kaksi suurempaa allasta, joista toisessa erillinen osio lapsille. Allasalueella on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu. Hotellin edustalla oleva ranta on kivikkoinen, täällä on lainattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Noin 40 metrin päässä hotellilta on hiekkaranta.

Ravintolassa tarjoillaan aamiaispöytä, lounas a la carte-listalta, ja illallispöytä. Baari. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali, ikäraja 16 vuotta. Leikkipaikka ja leikkihuone. Tiettyinä ajankohtina päivässä järjestetään aktiviteetteja lapsille (6 päivänä viikossa) englanninkielisten ohjaajien johdolla. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu lisämaksusta. Pieni minimarketti. 650 metriä Plataniaksen keskustaan, jossa ravintoloita, baareja ja klubeja. 10 kilometriä Hanian kaupunkiin. Hotellialueella korkeuseroja. Rajoitettu määrä parkkipaikkoja (pyynnöstä).

Ateriat

Kesä 2019: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Kesä 2020: Puolihoito.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 70 metrin päässä hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse. Hissillä ei pääse kaikkiin huoneisiin.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kesällä 2020 sisältyy hintaan puolihoito.
  • Kampanjahuoneita ja perhekampanjahuoneita ei varattavissa kesällä 2020.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.