Juniorsviitti

Juniorsviitti, jossa on parveke. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, osassa on ovi huoneiden välissä ja osassa avoin pohjaratkaisu. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Suuri vesipullo sisältyy sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke allasnäkymällä, maaparveke allasnäkymällä tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Suuri vesipullo sisältyy sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huoneita alennetulla maatasolla

Kahden hengen huone alennetulla maatasolla, jossa on parveke allasnäkymällä. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Suuri vesipullo sisältyy sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.