Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä tai rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Erillinen olohuone vuodesohvalla. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.