1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Isola Verde

Tervetuloa Apollo Mondo Boutique -hotelli Isola Verdeen, joka sijaitsee kauniissa Sivotassa. Hotellilla on helppo viettää rentouttavia lomapäiviä, ja iltaisin voit nauttia hyvästä ruoasta ja ilmapiiristä. Täällä sinulla on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Esteetön kahden hengen huone omalla altaalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Isola Verdessä vallitsee tyylikäs, intiimi ja rauhallinen ilmapiiri. Hotellin sisustuksessa on suosittu luonnonmateriaaleja, kuten puuta, marmoria, kalkkikiveä.

Aulassa ja oleskelutilassa voit viettää aikaa tavaten uusia ja vanhoja ystäviä. Vehreyden ympäröimällä allasalueella on mukavia aurinkotuoleja. Altaan vieressä oleva allasbaari tarjoilee yksinkertaisempia lounaita ja välipaloja, sekä viileitä juomia. Hotelli on meren edustalla, ja rannalle on lyhyt kävelymatka. Uimavesi on täällä Kreikan parhaimmistoa.

Ravintola

Isola Verden ravintola on koko hotellin sydän. Täällä on helppo nauttia – joko yksin tai yhdessä. Rakkaus kreikkalaista ruokaa kohtaan näkyy keittiössä, ja ruokalista on täynnä perinteisiä annoksia modernilla vivahteella. Annoksissa hyödynnetään paikallisia raaka-aineita, jotka ovat usein myös luomu- ja lähituotteita. Ravintolassa on tarjolla uusi Mondo Meze -konsepti, joka koostuu paikallisista pienemmistä annoksista, jotka voi nauttia yksin tai jaettuna. Viinikellarissa on tasokkaita paikallisia ja kansainvälisiä viinejä, ja baari tarjoilee kuplivia, terveellisiä ja kirpeitä juomia.

Aamiaisella on tuoreita leipiä ja mehuja sekä laadukasta kahvia. Tarjolla on myös muutamia klassisia kreikkalaisia herkkuja, kuten juustoja ja oliiveja.

Terveys ja hyvinvointi

Isola Verdessä voit aloittaa aamusi joogalla ja treenata ryhmäliikuntatunnilla päivän päätteeksi. Hotellilla on myös uusi kuntosali. Hotellin ulkopuolella on korkeita vuoria, vehreitä oliivilehtoja sekä kirkas meri – patikointi näissä kreikkalaisissa maisemissa on ihana elämys.

Jos kaipaat lomallesi jotain ekstraa, voit varata ajan hotellin salonkiin, jonka tarjoamiin hoitoihin kuuluu muun muassa manikyyri ja hieronta.

Apollo Mondo Boutiqueen sisältyy:

Aamujoogaa 5 kertaa viikossa

Ryhmäliikuntatunteja koulutetun ohjaajan johdolla 5 kertaa viikossa

Sisäänpääsy kuntosalille

Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella

Wifi koko hotellialueella

Ilmastointi

Lisämaksusta:

Kauneushoidot

Voit lukea Apollo Mondo Boutique -konseptistamme tarkemmin täältä.

Ateriat

Osassa huoneita hintaan sisältyy aamiaispöytä, mahdollisuus ostaa lisämaksusta puolihoito.

Muissa huonetyypeissä puolihoito sisältyy hintaan.

Aamiaispöytä tarjoillaan hotellin ravintolassa, jossa on myös valmis menu illalliselle. Päivisin baari tarjoilee kevyempiä lounasannoksia ja Mondo Mezejä.