Costa Smeralda

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Costa Smeralda sijaitsee rinteessä ja allasalueelta on upeat maisemat merelle. Sivotan satamaan on kävelymatka ja täältä löytyy ravintoloita ja kauppoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 38 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 66 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Costa Smeralda koostuu neljästä rakennuksesta ja sijaitsee Sivotan reunamilla. Allasalueella on allas lastenosiolla sekä jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Portaat vievät alas hotellin omalle pienelle rannalle. Allasbaarista voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa päiväsaikaan.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri, ja siellä on maksuton tallelokero. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Minimarketti noin 1,5 kilometrin päässä hotellilta. Hotellialueella on korkeuseroja. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 200 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa omatoimisesti tämä matka hotellille.

Noin 300 metriä Bella Vrakan rannalle. Bella Vrakan ranta sijaitsee saarella hotellin ulkopuolella. Rannalle pääsee kahlaamalla ja vesi on noin polviin asti aikuisella. Noin 20 metriä hotellin uimatasanteelle. Noin 500 metriä Karvouno Beachille (sijaitsee mantereella).

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee keskustan yläpuolella mäen päällä.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy n. 300 metrin päähän hotellilta. Ei matkatavarakuljetusta hotellille.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Sivota

Albatros

Hotelli Albatros sijaitsee rauhallisessa ympäristössä oliiviviljelmien kupeessa Sivotan reunamilla. Rentoudu altaalla tai lähde kävelyretkelle joillekin lähistön pienistä rannoista. Illan tullen suosittelemme Sivotan sataman ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia upeasta auringonlaskusta.

Hotelli Sivota

Hotelli Sivota sijaitsee Sivotan pääkadulla, noin 500 netrin päässä viihtyisästä satamasta ravintoloineen ja baareineen. Hotellilla on suuri allasalue ja ravintola, joka tarjoaa kreikkalaisia erikoisuuksia ja hienon näkymän puutarhaan ja altaalle.

Mega Ammos

Mega Ammos on raikas hotelli, rennossa ja luonnonkauniissa ympäristössä lähellä Sivotan rantaa. Hotellissa on à la carte-ravintola ja kävelymatkan päässä rannan tuntumassa on lisää tavernoja. Korkea asiakastyytyväisyys yhdistettynä lämpimään, kreikkalaiseen vieraanvaraisuuteen tekevät Mega Ammoksesta Apollo Mondo Local-hotellin.

Sivota Diamond

Sivota Diamond tarjoaa lyömättömän näkymän meren ja Bella Vraka-rannan Sivotan ylitse. Hotellissa on altas niin aikuisille kuin lapsille. Kävelymatka pienelle hiekkarannalle. Sivotan keskusta sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Isola Verde

Ensimmäinen Mondo Boutique -hotelli Isola Verde sijaitsee Epiruksen alueella Sivotassa lähellä kristallinkirkkaita uimavesiä ja tunnelmallisia vuoristokyliä. Isola Verdessä yhdistyy mukavuus, design ja kokemukset, jotka hellivät kaikkia aisteja. Ympäröivä luonto on jatkuvasti läsnä vehreine vuoristoineen ja vaikuttavine näkymineen. Sivotassa on lukemattomia uimapoukamia ja meriveden sanotaankin olevan täällä koko Kreikan parhaimmistoa.

Mikros Paradisos

Mikros Paradisos hotellissa on ystävällinen ja vieraanvarainen tunnelma. Sivotassa sijaitseva hotelli on kuin pieni paratiisi puutarhan hibiskus -kukkineen ja oliivipuineen. Rannalle kuljetaan pientä polkua pitkin. Hotelli soveltuu sinulle, joka haluat lomailla lähellä merta rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.

Villa Marie

Villa Marie on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Aloita päiväsi hyvällä aamiaisella, rentoudu päivä altaalla ja päätä ilta hotellin baarissa. Sivotan satama sijaitsee vain kävelyetäisyyden päässä.

Villa Heivi

Villa Heivi on pieni ja yksinkertainen huoneistohotelli, jossa voit nauttia lomasta aidossa kreikkalaisessa ilmapiirissä. Ihaile kauniita merimaisemia ja ympäröivää luontoa.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas on suuri ja hiljattain remontoitu lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile tai käy lenkillä vuorilla, pelaa tennistä tai treenaa olympiatason kuntosalilla. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kahlata, tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta tai kokeilla vesihiihtoa. Hotellilla myös järjestetään päivittäin ryhmäliikuntaa ja joogaa.