Costa Smeralda

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Costa Smeralda sijaitsee rinteessä ja allasalueelta on upeat maisemat merelle. Sivotan satamaan on kävelymatka ja täältä löytyy ravintoloita ja kauppoja.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 62 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Costa Smeralda koostuu neljästä rakennuksesta ja sijaitsee Sivotan reunamilla. Allasalueella on allas lastenosiolla sekä jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Portaat vievät alas hotellin omalle pienelle rannalle. Allasbaarista voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa päiväsaikaan.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri, ja siellä on maksuton tallelokero. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Minimarketti noin 1,5 kilometrin päässä hotellilta. Hotellialueella on korkeuseroja. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 200 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa omatoimisesti tämä matka hotellille.

Noin 300 metriä Bella Vrakan rannalle. Bella Vrakan ranta sijaitsee saarella hotellin ulkopuolella. Rannalle pääsee kahlaamalla ja vesi on noin polviin asti aikuisella. Noin 20 metriä hotellin uimatasanteelle. Noin 500 metriä Karvouno Beachille (sijaitsee mantereella).

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee keskustan yläpuolella mäen päällä.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy n. 300 metrin päähän hotellilta. Ei matkatavarakuljetusta hotellille.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus