Sivota Diamond

  • Upea merinäköala
  • Tasokas ja tyylikäs hotelli
  • Varaa huone omalla altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Sivota Diamond tarjoaa lyömättömän näkymän meren ja Bella Vraka-rannan Sivotan ylitse. Hotellissa on altas niin aikuisille kuin lapsille. Kävelymatka pienelle hiekkarannalle. Sivotan keskusta sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Bungalow omalla altaalla 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden huoneen huvila 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis näköala, oma allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 368 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sivota Diamond on hieno hotelli, josta on lyömätön näköala Sivotan kylään. Täällä on allasalue, jossa on useita altaita, joissa yhdessä on lastenosio. Sisäallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Allas-/snackbaari tarjoilee pientä purtavaa. Sivotan läheisellä rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja hotellin asiakkaille.

Buffetravintola Efyra tarjoilee annoksia niin paikallisesta kuin kansainvälisestä keittiöstä. Hotellissa on lisäksi à la carte-ravintola The View, mistä on upeat maisemat. Huonepalvelu.

Leikkipaikka. Englanninkielisiä aktiviteetteja korkeasesongin aikaan (heinä-elokuu). Maksuton kuntosali. Maksuton spa hamamilla sekä sauna. Kauneushoitoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellibussi liikennöi hotellialueella. Korkeuseroja ja useita portaita hotellialueella. Hotelli sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Pargasta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy päätielle noin 300 metrin päähän hotellilta. Hotellin vieraiden tulee kulkea jalkaisin viimeinen ylämäki hotellille. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.