Kokemuksia Isola Verde -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 506 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


10 10:stä

+
Oma allas, rauhallinen alue
-
Wc-tilassa ei ollut käsisuihkua

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


10 10:stä

+
Allasalue ja parveke huoneessa oli ihan lempijutut koko lomalla.Henkilökunta mukavaa ja koko hotellin alue todella kaunis ja rauhallinen!
-
Ainoa miinus oli huoneessa oleva kosteus mikä paheni aina illalla ja yöllä. Mitkään pyyhkeet ei kuivunu huoneessa ja vaatteet oli aamulla kosteita 😅

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


8 10:stä

+
Avaruus ja siisteys
-
Ravintolan palvelu ei toiminut. Illallisella tarjoilijat eivät tienneet kuka oli saanut mitäkin ruokaa, milloinkin. Olisi myös ollut mukana tietää, mitä kulloinkin söi ( koskee siis puolihoidon kolmen illallista, jonka lista oli nähtävänä ravintolan ulkopuolella ) tarjoilijan kertomana. Englannin kieli osalla olematonta.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


9 10:stä

+
Siisti ja mukava hotelli.
-
Illallisten taso vaihteli.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


8 10:stä

+
Paikan siisteys ja yleis ilme
-
Ruoka puolella punahiuksinen vanha nainen sekoili kaikkien tilauksien kanssa ja pilasi hyvän kokonaisuuden

Vahvistettu asiakas: 2023-05-22


8 10:stä

+
Altaallinen huone ja allas-alue! Se oli myös hyvä, että vettä pystyi tilaamaan huoneeseen ja laukut kannettiin huoneeseen.
-
Sisäänkirjautuessa hotelli sekoili mihin huoneeseen meidät oli laitettu ja meitä kierrätettiin vähän sinne tänne. Henkilökunta säntäili ja vaikutti hirveän kiireisiltä, vaikka sesonki ei vielä ollut alkanut. Palvelua oli vaikea saada, mikä oli pahasti ristiriidassa sen kanssa, että hotelli oli siitä palkittu. Odotin luksus hotellia ja palvelu ei sitä vastannut. Hinnat kylläkin vastasi. Liekkö alku kankeutta

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


9 10:stä

+
Tyylikäs sisustus, siisteys, oma allas, kylpytakit ja tohvelit, todella kaunis allasalue, mukava tasokas pikkuhotellti. Hyvin varusteltu kuntosali
-
1.Henkilökunta ystävällistä ja erityisesti vastaanotossa todella asiakaspalveluhenkisiä ja puhuivat hyvää englantia. 2.Huoneissa oli kahvikone ja ekan aamun kahvit maksuttomia, sen jälkeen naurettavan kalliita kapseleita. Koskaan missään tasokkaissa hotelleissa en ole aamukahvista huoneessa itse sen tehden joutunut maksamaan! Tästä kyllä iso miinus! 3.Myös hammasmukeja/-laseja kaipasimme; nyt jouduimme juomaan yhdestä lasista molemmat, kun toinen lasi oli kylpyhuoneessamme hammasharjalasina. 4.Korkin avaaja olisi myös tarpeen huoneessa. 5.Huoneessamme ei myöskään ollut palovaroitinta, vaan ainoastaan katossa sen kantaosa!!?? 6. Koska satoi usein, ulkoportaikon lasiset kaiteen reunat olivat todela liukkaat ja jos olisi vaikka portaissa kompastunut/ horjatanut ja joutunt ottamaan kaiteesta tukea, olisi käynyt vielä huonommin, koska käsi olisi luistanut liukkaassa kaiteen yläreunassa. Mitähän tästä EU-säädkset ovat mieltä!!??

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


8 10:stä

+
Rauhallinen ja hyvät näköalat.
-
Kylpyhuoneen lattiakaivo tukossa? Piti kutsua huoltomies avaamaan kaivo. Kannattaisi hotellin huoltaa lattiakaivot ennen kauden alkua puhtaiksi! Huoneessa suihkutilan katossa runsaasti pieniä hämähäkkejä? (n. 50 - 60 kpl) Oli inhottava näky muutamana iltana.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


8 10:stä

+
-
Talveln jäljeltä kosteutta. Lakanat kosteat, kylmä huone. Ei saanut lämpöä lisää . Sää vielä sateinen ja muutoinkin kostea. Omat vaatteet kostui myös huoneesa eikä mikään kuivunut . Pesuhuoneen suihku nurkka likainen.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Isola Verde -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

17 arvostelua
Erinomainen
 
11
Erittäin hyvä
 
4
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

18.9.2021

Kirjoittanut hietakangas Hämeenlinna, Suomi

Kiva hotelli erinomaisella aamiaisella

Mukava ja siisti hotelli. Oikein hyvä aamiainen. Majoitus omalla altaalla oli aivan huippu. Tyynystä toinen meistä oli eri mieltä. Puolihoitoon kuuluva illallinen oli kyllä maistuva ja vaihteleva… mutta Kreikkaan tullaan usein ruuan perässä… vaikka hotelli mainostaa että on nykyaikaisella twistillä perinteistä kreikkalaista.. niin meidän mielestä kannattaisi olla ainakin joka toinen päivä oikeasti Kreikkalaista, 6 päivää, ei kertaakaan moussakaa,tsatsikia, stifadoa, souvlaki…. Calamaria , ..mutta brushettaa ja imaamin lasagnea oli kyllä (?) ruoka oli kyllä hyvää mutta vääränlaista Kreikkalaisen rantakaupungin ravintolaan. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää.

 
11.7.2022

Kirjoittanut skyanworld Tampere, Suomi

Amazing hotel experience in Sivota.

Amazing hotel experience all around. The staff we're very friendly and professional, expecially the people on the reception. Everything from scooter rental to extra towels was quickly solved in the reception. Food was delicious and the breakfast was one of the best I've ever had. Pool area was clean and tidy and there was plenty of room for everyone. 5/5 would recommend!

 
21.10.2021

Kirjoittanut Jonas W

Great service - even after checking out!

Perfectly beautiful hotel with all the right facilities. I accidentally forgot my neck pillow but they quickly contacted me and had it sent to me within a few days - that's GREAT service, going the extra mile! 10/10

 
30.9.2021

Kirjoittanut Swedish_couple_15 Bjärnum

Dream vacation!

Me and my wife stayed here for a week and we loved it. We just felt like home, the staff is so nice and the food was excellent. We had a room with a swim in pool. Such a luxurious felling that was. We can’t complain on anything, if there were something it would be something to hang your bathing suits, shorts and towels. We will return again to this hotel.

 
20.9.2021

Kirjoittanut stenehov87

Amazing hotel!

Wow! This Hotel is everything, I have travelled around the world and I dare to say this is the best hotel I have ever stayed at! Service is outstanding, all the staff is wonderful. Breakfast is very good with wide range of choices. Everything from pool area to rooms are super clean and always top!