Villa Heivi

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Villa Heivi on pieni ja yksinkertainen huoneistohotelli, jossa voit nauttia lomasta aidossa kreikkalaisessa ilmapiirissä. Ihaile kauniita merimaisemia ja ympäröivää luontoa.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle, joista yksi lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 18 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Heivi on pieni huoneistohotelli noin 400 metrin päässä Sivotan satamasta. Täällä luonto on koko ajan läsnä ja näkymät merelle ovat lyömättömän kauniit. Valmista itse ruoka huoneiston keittiössä ja nauti rauhallisista illoista omalla parvekkeella tai terassilla. Rannalle on matkaa vain 50 metriä, jossa voit pulahtaa virkistävään meriveteen.

Ei vastaanottoa, mutta hotellin omistaja majoittuu kompleksissa suurimman osan kesästä. Hotellilla on grilli, joka on vapaassa käytössä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sijaitsee korkealla paikalla, josta on jyrkät portaat rannalle.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy pääkadulle n. 600 metrin päähän hotellilta. Kuljetus hotellille ja takaisin noutopaikalle Villa Heivin omistajan toimesta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.