Mega Ammos

apollo mondo local

  • Lähellä rantaa
  • Luonnonkaunis ympäristö
  • Lapset syövät 1 eurolla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mega Ammos on raikas hotelli, rennossa ja luonnonkauniissa ympäristössä lähellä Sivotan rantaa. Hotellissa on à la carte-ravintola ja kävelymatkan päässä rannan tuntumassa on lisää tavernoja. Korkea asiakastyytyväisyys yhdistettynä lämpimään, kreikkalaiseen vieraanvaraisuuteen tekevät Mega Ammoksesta Apollo Mondo Local-hotellin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, siisteys, hyvä keittiö.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 80 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mega Ammos koostuu päärakennuksesta ja useista bungaloweista.

Pulahda altaaseen tai mereen

Hotellissa on allasalue sekä erillinen, pieni lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Ranta on yhdistelmä hiekkaa, pikkukiviä ja kiviä. Vesi on kirkasta, ja ranta syvenee nopeasti. Mahdollisuus vuokrata aurinkovarjoja ja -tuoleja.

Ruoka ja juoma

Allasbaari ja à la carte-ravintola, joka tarjoilee perinteisiä kreikkalaisia annoksia. Hotellilta menee myös polku alas rannalla sijaitsevaan tavernaan.

Treenaus ja hyvinvointi

Hotellissa on pieni, maksuton kuntosali.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pieni leikkipaikka. Läpikulkuliikennettä. Äänet pääkadulta voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Hotellialueella on korkeuseroja.

Tutustu ympäristöön

Kävelymatka Sivotaan on noin 30 minuuttia. Paikka on ollut aikoinaan pieni kalastajakylä, mutta nykypäivänä se on tasokas lomakohde. Jahdit ja purjeveneet ovat pysäköity satamaan, josta löytyy korkealaatuisia ravintoloita. Sivotassa sinua odottaa aito Kreikka - täällä pääset nauttimaan herkullisista annoksista aidoissa paikallisissa tavernoissa.

Lue lisää Apollo Mondo Localista.

Ateriat

Aamiaispöytä sisältyy hintaan. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa puolihoidon, syövät lapset eurolla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi