Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

  • Lähellä rantaa
  • Useita palveluita ja aktiviteetteja
  • Suuri allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Rantahotelli Kalimera Kriti Hotel & Village Resortissa on useita altaita ja se sijaitsee rauhallisessa Sissin kalastajakylässä. Vehreä hotellialue muistuttaa pientä kreetalaista kylää ja täällä viihtyy koko perhe; tarjolla on suuri allasalue, useita ravintoloita sekä aktiviteetteja.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Spa, ranta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 761 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort sijaitsee Sissin kalastajakylässä. Hotelli muistuttaa kreetalaista pikkukylää pienine kivirakennuksineen, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa kiviaskelmineen.

Viihtyisä allasalue, jossa kaksi suurta allasta ja allasravintola Thalassa, joka tarjoilee välimerellistä ruokaa. Lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja lähempänä rantaa. Rantabaari, joka tarjoilee snacksejä eri juomia.

Hotellissa on kaksi ravintolaa. Buffetravintola Artemiksessa on suuri terassi, josta on merinäköala. Tarjolla on aamiaista, lounasta ja illallista. À la carte-ravintola Dionyssos tarjoilee välimerellisiä makuja eri teemoin. Kafenionissa voit nauttia kreikkalaisesta kahvista iltaisin. Päärakennuksessa on Leto-baari.

Maksuton kuntosali sisäaltaalla ja saunalla. Spa, jossa hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, rantalentopallo ja minigolf. Tennis ja tennistunnit lisämaksusta. Purjelautailua, SUP-lautailua ja motorisoitua vesiurheilua lisämaksusta. Päiväaktiviteetteja koko perheelle. Englanninkielinen, hotellin oma lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Leikkipaikka. Maksuton wifi koko hotellialueella. Kauppa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Sissin keskustaan on noin 2,3 km ja Hersonissokseen noin 17 km. Korkeuseroja ja portaita hotellialueella.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30. Illallisen voi vaihtaa halutessaan lounaaseen.

Hyvä tietää

Allasravintola Thalassa on avoinna korkeasesongilla. À la carte-ravintola Dionyssos ja baari Leto on avoinna matalasesongilla.

Perhehotelleissamme on aina
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa