Agii Apostoli

  • Rauhalliseen perhelomaan
  • Lähellä Hanian kaupunkia

Apollopalvelu

Täysipalvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tavoitat suomenkielisen oppaan puhelimitse tai tapaat kohteessa. Lisäksi tapaat suomalaiset oppaamme lentokentällä ja saat heiltä kohdemateriaalin.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Agii Apostoli on lapsiperheiden suosikki! Lapset ja heidän vanhempansa rakastavat Agii Apostolia. Rauhallinen lomatempo ja kauniit uimapoukamat mataline hiekkarantoineen muodostavat puitteet monille yhteisille hetkille perheen kesken. Vain neljän kilometrin päässä Agii Apostolista sijaitseva Hania tarjoaa kaikkea mitä vanhalta kreikkalaiselta satamakaupungilta voi odottaa.

Suositut hotellit, Agii Apostoli

Allasalue, Hotelli Triton, Kreeta.

Triton

alkaen 529 EUR

Anais Holiday

alkaen 482 EUR
Allasalue, hotelli Anais Summerstar, Agii Apostoli, Kreeta.

Anais Summerstar

alkaen 527 EUR

Lisätiedot Agii Apostoli

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €. Olut maksaa noin 3,80–4,30 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Hanian lentokentältä Agii Apostolin hotelleihin kestää noin 40 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Hanian parhaat rannat ovat kaupungin länsipuolella. Kilometrien pituiset rannat sopivat hyvin lapsille. Lähin ranta, Nea Hora, on noin 2 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Agii Apostolissa/Chryssi Aktissa on useita erinomaisia, lapsille sopivia hiekkarantoja. Kovalla tuulella koko rannikolla esiintyy vedenalaisia virtauksia.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,8 10:stä Agii Apostoli
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 4244 arvioon