Agii Apostoli kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €. Olut maksaa noin 3,80–4,30 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Hanian lentokentältä Agii Apostolin hotelleihin kestää noin 40 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Hanian parhaat rannat ovat kaupungin länsipuolella. Kilometrien pituiset rannat sopivat hyvin lapsille. Lähin ranta, Nea Hora, on noin 2 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Agii Apostolissa/Chryssi Aktissa on useita erinomaisia, lapsille sopivia hiekkarantoja. Kovalla tuulella koko rannikolla esiintyy vedenalaisia virtauksia.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Hanian kaupungista löytyy useita baareja. Sesongin alussa ja lopussa suurin osa yöelämästä keskittyy Hanian kaupunkiin. Korkean sesongin aikaan "villein yöelämä" löytyy Plataniaksesta. Rauhallisempaa illanvietettä kaipaavalle Hanian kaupunki tarjoaa useita elokuvateattereita, jopa yhden ulkoilmateatterin. Agii Apostolissa/Chryssi Aktissa yöelämä on paljon rajoittuneempaa.

Julkinen liikenne:

Agii Apostolista on bussiyhteys Hanian keskustaan. Haniasta on hyvät bussiyhteydet Rethymnoniin, Iraklioniin, saaren pohjoisiin rannikkokyliin ja aina etelärannikolle asti. Haniassa on useita takseja sekä mahdollisuus vuokrata auto, moottoripyörä, mopo tai polkupyörä. Suosittelemme auton vuokrausta ja länsi-Kreetan lukuisien nähtävyyksien ja rantojen tutkimista omatoimisesti.

Aktiviteetit:

Useita mahdollisuuksia, kuten vesiskootterit, riippuliito ja rantalentopallo.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Lisämaksullinen ilmastointi hotellissa maksaa noin 7–10 euroa/päivä/laite. Suuremmissa huoneistoissa on yleisesti 2 tai useampia ilmastointilaitteita.