Agios Nikolaos

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Lähde lomalle Agios Nikolaokseen, kun haluat olla pikkukaupungin sykkeessä kauniissa ympäristössä. Täällä elämä keskittyy sataman ja pienen järven ympäristöön ja useille rannoille, joilla otetaan lungisti auringosta ja uimisesta nauttien.

Suositut hotellit, Agios Nikolaos

Allas, Hotelli Vasia Ormos, Agios Nikolaos, Kreeta.

Vasia Ormos

alkaen 688 EUR

Lisätiedot Agios Nikolaos

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €. Olut noin 3,80–4,30 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Heraklionin lentoasemalta Agios Nikolaokseen kestää noin 1 tunti 15 minuuttia. Joissakin tapauksissa bussimatka voi kulkea myös muiden matkakohteiden, kuten Hersonissoksen tai Anissaraksen kautta ja tällöin bussimatka kestää kauemmin. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Agios Nikolaoksen ympäristössä on sekä hiekkarantoja että useita kivirantoja. Vedenalaisten virtausten vuoksi useimmilla suurimmilla rannoilla on rantavahdit.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 14°c
maalis 16°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 28°c
syys 26°c
loka 23°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,8 10:stä Agios Nikolaos
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 107 arvioon