Hanian kaupunki

  • "Idän Venetsia"
  • Kaunis satama-alue ja rantapromenadi

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Venetsialaiset hallitsivat Kreeta keskiajalla, ja antoivat Hanian kaupungille lempinimeksi "Idän Venetsia". Kaupungin kaunista satamaa katsellessa, lempinimi on helppo ymmärtää.

VIIKON KOHDE – Kreeta

Juuri nyt saat 50 € alennuksen/hlö kesän 2019 Kreetan lomista ajalla 20.7.-19.10.2019. Koskee lähtöjä Helsingistä, Kuopiosta Oulusta ja Vaasasta. Ei koske äkkilähtöjä, pelkkiä lentoja tai määrittelemätöntä majoitusta.  Alennuksen saat automaattisesti varausvaiheessa. Voimassa 16.6.2019 saakka. Katso kohteet & tarjouksen ehdot »

Suositut hotellit, Hanian Kaupunki

Iro

alkaen 350 EUR
Ravintola, Hotelli Samaria, Hanian kaupunki, Kreeta.

Samaria

alkaen 655 EUR

Lisätiedot Hanian Kaupunki

Ravintolat

Illallinen kreikkalaisella salaatilla ja moussakalla ravintolassa noin 10 euroa. Olut maksaa noin 2 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Hanian lentokentältä Hanian kaupungin hotelleihin kestää noin 30 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Haniassa parhaat rannat sijaitsevat kaupungin länsipuolella ja nämä ovat lapsiystävällisiä, kilometrin pituisia hiekkarantoja. Lähin ranta, noin 2 kilometrin päässä Hanian kaupungista on nimeltään Nea Hora.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
9,2 10:stä Hanian kaupunki
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 119 arvioon