Iro

  • Lähellä rantaa
  • Kilometri Hanian kaupunkiin

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Rauhallinen hotelli Iro on erinomainen valinta silloin, kun haluat asua lähellä kaupungin sykettä, ja silti vain kivenheiton päässä rannasta. Viihtyisistä huoneistoista voit valita yksiön tai kaksion.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Toimiva
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pieni ja rauhallinen perheen pitämä huoneistohotelli Neo Chorassa, pienessä rantakohteessa noin kilometrin päässä Hanian kaupungista. Hanian kaupungista löydät mukavasti ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita. Hotellin läheisyydestä on rantabulevardi, paikallisia ravintoloita sekä muutama baari.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto rajoitetuin aukioloajoin. Rakennuksessa on hissi, mutta vastaanottoon kuljettaessa useita rappusia. Saapumisen ja lähdön yhteydessä bussi pääsee noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Hotellit Hanian kaupunki

Samaria

Tyylikäs hotelli Samaria sijaitsee aivan Hanian kaupungin keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä. Ravintolasta näkymä allasalueelle ja bistrosta voit ostaa pientä purtavaa myöhäiseen iltaan asti.

Chania Flair

Chania Flair sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Rentoudu kattoterassin altaalla, treenaa merinäkymissä tai nauti hyvistä juomista aulabaarissa.