matkakohteet

Plataniaksesta löytyy kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa – rantoja, viihtyisiä ravintoloita ja eläväinen yöelämä. Valitse tunnelmallinen, perheomisteinen hotelli, ylellinen resort tai yksinkertainen huoneistohotelli. Älä jätä väliin tavernaa The Olive Tree, joka on suosittu tapaamispaikka sekä pai...

Lisätietoa Platanias » 33 hotellit - alkaen 326 EUR

Nyt voit kokea Apollomatkojen kautta Euroopan eteläisimmän kaupungin, Ierapetran. Rennon rantalomailun lisäksi täällä sinua odottaa kaupungin ostosmahdollisuudet, nähtävyydet ja erilaiset aktiviteetit. Vaikka Ierapetra on eloisa kaupunki, on tunnelma edelleen rauhallinen ja aito.

Lisätietoa Ierapetra & Koutsounari » 1 hotelli - alkaen 431 EUR

Pidätkö lomasta täynnä tekemistä ja tapahtumia? Silloin sinun kannattaa varata matka Hersonissokseen. Hersonissos on täynnä tekemistä - kaikkea rennosta rantaelämästä monine vesiurheiluaktiviteetteineen hyviin ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin, baareihin ja yöelämään. Staliksen alueella keskeises...

Lisätietoa Hersonissos, Stalis & Malia » 23 hotellit - alkaen 295 EUR

Rethymnonin kaunista vanhaa keskustaa hallitsee ylväs linnoitus. Keskustasta alkava hiekkaranta ja rantakatu ulottuu yli kymmenen kilometrin päähän. Nauti illallista venetsialaisessa satamassa, shoppaile viehättävillä kujilla tai ota aurinkoa rannalla ja pulahda uimaan. Vaikka Rethymnon on Kreetan k...

Lisätietoa Rethymnonin kaupunki » 33 hotellit - alkaen 381 EUR

Agii Apostoli on lapsiperheiden suosikki! Lapset ja heidän vanhempansa rakastavat Agii Apostolia. Rauhallinen lomatempo ja kauniit uimapoukamat mataline hiekkarantoineen muodostavat puitteet monille yhteisille hetkille perheen kesken. Vain neljän kilometrin päässä Agii Apostolista sijaitseva Hania t...

Lisätietoa Agii Apostoli » 9 hotellit - alkaen 343 EUR

Lähde lomalle Agios Nikolaokseen, kun haluat olla pikkukaupungin sykkeessä kauniissa ympäristössä. Täällä elämä keskittyy sataman ja pienen järven ympäristöön ja useille rannoille, joilla otetaan lungisti auringosta ja uimisesta nauttien.

Lisätietoa Agios Nikolaos » 8 hotellit - alkaen 568 EUR

Eloisaa Agia Marinan rantalomakohdetta ympäröi kaunis, vehreä luonto. Useimmat Apollomatkojen hotelleista ovat lähellä rantaa ja maisemaa täydentävät taustalla kohoavat mahtavat Lefka Orin vuoret.

Lisätietoa Agia Marina » 7 hotellit - alkaen 477 EUR

Vietä rentouttavia päiviä jossakin Rethymnonin rannikon lomakohteista, jotka muodostavat rantaviivaa myötäilevän helminauhan. Haluatko lomailla omassa rauhassa? Rethymnonin rannikolla on paljon tarjottavaa!

Lisätietoa Rethymnonin rannikko » 17 hotellit - alkaen 298 EUR

Almyridassa ja Kaliveksessa tunnet todella olevasi Kreikassa! Kaikkialla vallitsee rauhallinen tunnelma. Ranta, viihtyisät ravintolat ja kaikki lomalla tarvittava on mukavan lähellä. Almyridassa ja Kaliveksessa rentoudut ja palaat lomaltasi levänneenä.

Lisätietoa Almyrida & Kalives » 5 hotellit - alkaen 379 EUR

Kato Staloksen upea rantakohde sijaitsee kauniilla paikalla muutamia kilometrejä Hanian länsipuolella. Tänne tulevat uimaan, nauttimaan auringosta ja rentoutumaan niin matkailijat kuin kreetalaiset itsekin.

Lisätietoa Kato Stalos » 8 hotellit - alkaen 324 EUR

Muutaman kymmenen kilometrin päässä Rethymnonista sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen Plakiaksen kylä. Täällä on hieno, suuri hiekkaranta ja vesi kristallinkirkasta - täydellistä snorklausta ja sukellusta varten. Plakiaksen keskustassa on monipuolinen tarjonta ravintoloita ja kahviloita, rantakatu so...

Lisätietoa Plakias » 3 hotellit - alkaen 499 EUR

Pieni Anissaras sijaitsee Itä-Kreetalla sopivan matkan päässä Heraklionista. Täällä lomapäivät vietetään rennoissa merkeissä.

Lisätietoa Anissaras » 3 hotellit - alkaen 920 EUR

Kastellissa vietät aitoa lomaa kreikkalaisella tunnelmalla. Täällä lomapäivät kuluvat rantakadun viihtyisissä kahviloissa ja tavernoissa. Kohde on myös erinomainen tukikohta Kreetan länsirannikon tutkimiseen.

Lisätietoa Kastelli » 1 hotelli - alkaen 421 EUR

Kokkini Chani on lomakohteesi, kun haluat nauttia rauhasta ja auringontäyteisistä päivistä hyvillä rannoilla. Kokkini Chanista on hyvä lähteä retkille ja Hersonissos on mukavan matkan päässä, kun kaipaat yöelämää.

Lisätietoa Kokkini Chani » 2 hotellit - alkaen 629 EUR

Hanian rannikon läntisessä osassa sijaitseva Maleme on kesäparatiisi. Nauti rauhallisesta tunnelmasta ja ihanan huolettomista päivistä, joiden aikana rentoudut kuunnellen aaltojen lipumista rantaan.

Lisätietoa Maleme » 2 hotellit - alkaen 371 EUR

Tee jotain erilaista ja lähde kokemaan upea Etelä-Kreeta! Täällä sinua odottaa hieno luonto ja rauhallisuus, sillä turisteja on vähemmän eikä alue ole niin hektinen. Sinulla myös kaikki mahdollisuudet aktiiviseen ja sisältörikkaaseen lomaan, sillä alueella on monia kauniita vaellusreittejä.

Lisätietoa Paleochora » 2 hotellit - alkaen 636 EUR

Georgioupoliksessa pääset nauttimaan aidosta kreikkalaisesta maalaiselämästä. Matala rantaiset hiekkarannat sopivat hyvin koko perheen vesileikkeihin. Iltaisin voit nauttia herkullista illallista paikallisessa tavernassa. Rethymnonin ja Hanian kaupungit ovat lyhyen matkan päässä eli pääset tarvittae...

Lisätietoa Georgioupolis » 12 hotellit - alkaen 232 EUR

Uutuus! Gouves on täydellinen vaihtoehto kun etsit rauhallista ja kaunista lomakohdetta Kreetalla. Kohde sopii niin perheille ja pareille; täältä löytyy useita kauniita laguuneja sekä pitkä, vaaleahiekkainen ranta, joka on paikoitellen myös matala. Gouvesista ei ole myöskään pitkä matka Kreetan suur...

Lisätietoa Gouves » 4 hotellit - alkaen 390 EUR

Venetsialaiset hallitsivat Kreeta keskiajalla, ja antoivat Hanian kaupungille lempinimeksi "Idän Venetsia". Kaupungin kaunista satamaa katsellessa, lempinimi on helppo ymmärtää.

Lisätietoa Hanian kaupunki » 3 hotellit - alkaen 754 EUR

Kolymbarin pieni alue on loistava valinta, kun haluat lomailla hieman kauempana ihmisvilinästä ja suosituimmista lomaalueista. Täällä voit kaikessa rauhassa viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa ja nauttia leppoisista lomapäivistä rannalla.

Lisätietoa Kolymbari » 4 hotellit - alkaen 297 EUR

Gerani on pieni ja viehättävä rantakohde Hanian rannikolla Kreetalla. Täällä vietät rauhallista rantalomaa nauttien aidosta kreetalaisesta tunnelmasta.

Lisätietoa Gerani » 4 hotellit - alkaen 571 EUR

Laskettelua Kreetalla? Ei kai se ole mahdollista? Usko tai älä, mutta on se! Kreetalla ei ole hiihtokeskuksia, saarelta löytyy upeita vuoria, jotka kohoavat noin 2500 metrin korkeuteen merenpinnasta. Kokemuksen kruunaavat hyvä ruoka ja rikas kulttuuri!

Lisätietoa Ski Touring » 1 hotelli