Kreetan matkavinkit

Kreetan matkavinkit

Kreikan suurin saari Kreeta tarjoaa fantastiset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin, nähtävyyksiin, kauniisiin maisemiin ja hyvään ruokaan. Lisäksi saarelta löydät myös tietysti upeita rantoja! Tästä löydät matkavinkkejä Kreetan lomalle.

Varaa lomasi Kreetalle

Vesipuisto Kreetalla

Tekemistä perheille Kreetalla

Jos haluat tehdä muutakin kuin viettää päivää altaalla tai rannalla, löytyy Kreetalta paljon tekemistä kaiken ikäisille vesipuistoista huvipuistoihin ja akvaarioista museoihin.

Katso vinkit
Kreetan luonto

Kreetan kaunis luonto

Kreetalla on mahtavan rikas ja monipuolinen luonto, joka tarjoaa monenlaisia upeita elämyksiä. Vaella upeilla rotkoilla, tutki luolia ja nauti kauniista maisemista!

Katso vinkit
Pyöräilyä Kreetalla

Aktiivilomailijan Kreeta

Kreeta on täydellinen kohde aktiivilomailijoille, ja monipuolisesta valikoimasta löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun. Vaella ja pyöräile tai kokeile purjelautailua, leijalautailua tai snorklausta.

Katso vinkit
Fortezza Kreetalla

Länsi-Kreetan nähtävyydet

Länsi-Kreetalta löytyy paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joissa voit vierailla lomasi aikana. Katso parhaat vinkkimme ja tee oma lomasuunnitelmasi.

Katso vinkit
Knossos Kreetalla

Itä-Kreetan nähtävyydet

Itä-Kreeta tarjoaa fantastisia historiallisia nähtävyyksiä. Knossos on suosituin nähtävyys, mutta täältä löytyy useita muita raunioita, palatseja ja kauniita maisemia.

Katso vinkit
Rethymnonin kaupunki

Kreetan kylät ja kaupungit

Kodikkaista pienistä kylistä historiallisiin kaupunkeihin – Kreetalla on paljon tarjottavaa niin rantaelämästä nauttiville kuin niillekin, jotka haluavat tutustua erilaisiin kaupunkeihin.

Katso vinkit
Elefonissin ranta

Länsi-Kreetan 10 hienointa rantaa

Kreeta on täynnä upeita, valkoisia hiekkarantoja kristallinkirkkaalla vedellä. Täältä löydät meidän suosikkejamme Hanian rannikolta ja ympäri Länsi-Kreetaa!

Katso vinkit
Sitian ranta Kreetalla

Itä-Kreetan ihanimmat rannat

Itä-Kreetalta löytyy koko saaren hienoimpia rantoja. Täältä löydät pitkiä, perheystävällisiä hiekkarantoja sekä piilossa olevia poukamia, joissa voit nauttia rannasta ja hiljaisuudesta. 

Katso vinkit
Kreikkalaista ruokaa Kreetalla

Herkullista ruokaa Kreetalla

Kreikkalaiset ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan ja hyvästä ruuastaan. Löydä mukava taverna ja tilaa ihania alkupaloja jaettavaksi! Annokset tulevat pöytiin sitä mukaa kun valmistuvat – mukava tapa seurustella! 

Katso vinkit
Ravintola Kreetalla

Kreetan ravintolat

Kreetalla on valtava valikoima erilaisia ravintoloita mukavista tavernoista moderneihin sushi -ravintoloihin ja ihaniin jäätelöbaareihin. Löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto suosikkiemme joukosta!

Katso vinkit
Ostoksia Kreetalla

Ostokset Kreetalla

Kreetalla on loistavat mahdollisuudet ostosten tekoon – täältä löydät kaikkea Heraklionin kauppakeskuksista mukaviin markkinoihin, käsitöihin ja paikallisiin tuotteisiin.

Katso vinkit