Vesipuisto Kreetalla

Koko perheen aktiviteetit Kreetalla

Jos haluat lomaltasi muutakin kuin vain uima-altaalla tai rannalla oloa, löytyy Kreetalta paljon mahdollisuuksia kaikenikäisille! Täältä löydät useita vesi- ja huvipuistoja, jossa voit viettää hauskan päivän. Myös Kreetan akvaario ja luonnonhistorian museo ovat suosittuja lapsiperheiden keskuudessa.

Kreetan vesipuistot

Acqua Plus -vesipuistosta löytyy useita erilaisia vesiliukumäkiä, kuten Kamikaze -vesiliukumäki, musta-aukko tai supernopea tunnelimäki! Myös rauhallisempaan makuun sopivia vaihtoehtoja löytyy, esimerkiksi vesiliukumäki Lazy River. Vesipuisto sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Hersonissoksen kaupungista.

Suuri vesipuisto Water City sijaitsee Kreetan itäpuolella, noin 5 kilometrin päässä Hersonissoksen kaupungista. Suuressa vehreässä vesipuistossa on paljon erilaisia liukumäkiä ja altaita. Myös täältä löytyy vaihtoehtoja koko perheelle. Puiston alueella on myös muutamia kauppoja, ravintoloita ja kahvila.

Hersonissoksen ja Stalisin välissä sijaitseva Star Beach -vesipuistosta löytyy monipuolinen valikoima aktiviteetteja benjihypystä ratsastukseen, ja myös mahdollisuus rannalla loikoilemiseen.

Limnouspoliksen vesipuisto sijaitsee Varipetrossa, noin yhdeksän kilometrin päässä Haniasta. Koko perhe voi nauttia päivästä altaiden tai vesiliukumäkien parissa. Alueelta löytyy myös ravintoloita ja kahviloita.

Vesipuisto Kreetalla

Kreetan huvipuistot

Agii Apostolissa sijaitseva Golden Fun Park -huvipuisto tarjoaa tekemisen täyteisen päivän koko perheelle. Puistosta löytyy keilarata, biljardipöytä, 18-reikäinen minigolf-rata ja leikkialueet perheen pienimmille. Nälän yllättäessä voit syödä puiston snack-baarissa. Puisto on kävelymatkan päässä Agii Apostolsita, ja noin 4 kilometrin päässä Hanian kaupungista. 

Hanian ulkopuolella sijaitsee Megaplace Entertainment Park -huvipuisto. Täältä löydät useita koko perheelle sopivia aktiviteetteja – keilausta, pomppulinnan, leikkipaikan ja elokuvateatterin. Puistosta löytyy myös ravintoloita. 

Kreetan akvaario ja luonnonhistoriallinen museo

15 kilometrin päässä Heraklionista sijaitsee Kreetan akvaario. Akvaario on todella käymisen arvoinen paikka erityisesti lapsiperheille. Kauniista ympäristöstä löytyy lukematon määrä erilaisia kaloja ja eläimiä, ja jopa haita ja kilpikonnia. Akvaariossa on mahdollisuus myös opastettuun kierrokseen, joka pidetään englanniksi ja vaatii ennakkovarauksen. Akvaario on auki joka päivä 9.00-15.00, toukokuun 1. päivästä lokakuun 15. päivään asti.

Luonnonhistoriallinen museo Heraklionissa löytyy Sofokli Venizeloun kadulta sataman läheltä. Täällä voit oppia kaiken Kreetan kasvistosta ja eläimistöstä, ja myös lapsille löytyy oma alue. Suosituin nähtävyys on jännittävä maanjäristysalue, jossa voit kokeilla miltä oikea maanjäristys tuntuu. Museo on auki arkisin 8.30-15.00 ja lauantaisin 10.00-16.00