Ravintola Haniassa

Kreetan ravintolat

Kreetalla on valtava valikoima erilaisia ravintoloita mukavista tavernoista moderneihin sushi -ravintoloihin ja ihaniin jäätelöbaareihin. Löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto suosikkiemme joukosta, ja piristä lomaasi hyvällä ruualla ihanissa ravintoiloissa, joista löydät kauniit näköalat, mukavan tunnelman ja maukasta paikallista ruokaa!

Ravintola Elounda

Plataniaksen ravintolat

Olive Tree on mukava ravintola, jossa on erityinen ja lämmin ilmapiiri, hyvää ruokaa ja ystävällistä henkilökuntaa. Ravintola sijaitsee meren äärellä, ja tarjoaa niin aamiaista kuin illallistakin. 

Toinen erinomainen ravintola Plataniaksessa on Sonio Beach, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Täällä tunnet olevasi kuin Mamma Mia -elokuvassa! Monet vakiasiakkaat palaavat ravintolaan yhä uudestaan ja uudestaan – niin matkailijat kuin paikallisetkin.

Syö hyvin Haniassa

Hanian mukavasta satamasta löydät kaksi erinomaista ravintolaa nimeltään Zepos ja Lithos. Zepos on sataman vanhin kalaravintola, mutta ruokalistalta löytyy myös muita paikallisia herkkuja. Myös Lithoksen listalta löytyy valikoima erilaisia kreikkalaisia herkkuja – tänne kannattaa ehdottomasti tulla syömään myös auringonlaskun aikaan!

Jos kuumina kesäpäivinä mielesi tekee jäätelöä, suuntaa kohti Dimitriou Streetin mukavia jäätelöbaareja Hanian kaupungissa. Täällä voit kokeilla uusia makuelämyksiä – miltä kuulostaisi esimerkiksi minttu ja viski? Sisälle kurkatessasi näet kuinka jäätelöt valmistetaan ja koristellaan alusta asti. Löydä oma suosikkimakusi ja nautiskele auringon alla – nam! 

Taverna Kreetalla

Hanian pikkukaduilta löytyy todellisia kulinaristisia helmiä kuten To Koutourouki, josta suosittelemme tilaamaan useita pieniä meze-annoksia. Viihtyisän ilmapiirin kruunaa ajoittain kreikkalainen live-musiikki!

Taverna Dimitris & Sakis on yksinkertainen ja suosittu taverna, joka sijaitsee lähellä Agii Apostolin pääkatua. Ravintolassa tarjottu ruoka on todellakin rakkaudella valmistettua! Suosittelemme kokeilemaan jotain heidän erikoisuuksistaan, esimerkiksi annosta nimeltä Pita tou Papou – mausteista lihapataa pita-leivän sisällä tarjoiltuna jogurtin kanssa. Ravintolasta löytyy myös leikkipaikka perheen pienimmille. 

Agia Marinassa sijaitsee mukava ravintola nimeltään Lottos, jonka listalta löytyy monenlaisia herkullisia vaihtoehtoja. Suosittelemme kokeilemaan erinomaista porsaan sisäfilettä! 

Kreikkalainen salaatti

Makuelämyksiä Rethymnonissa

Suuntaa kohti Rethymnonin vanhaa kaupunkia, josta löytyy kaikkea perinteisistä tavernoista moderneihin gastronomisiin makuelämyksiin! To Rakodiko on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Kokeile listan lukuisia meze-annoksia – ne eivät jätä ketään kylmäksi. 

Jos mielesi tekee jotain muuta kuin perinteistä kreikkalaista ruokaa, kannattaa kokeilla ravintola Hasikaa. Ravintola tarjoaa kreikkalaista ruokaa pienellä tvistillä, jännittäviä uusia makuelämyksiä ja mukavan tunnelman. Ravintola Hasika sijaitsee myös Rethymnonin vanhassa kaupungissa. 

Yksi vinkki illallista varten on ravintola Raki Ba Raki, mukava kreetalainen ravintola, joka sijaitsee mukavalla pikkukujalla vanhassa kaupungissa. Täällä suosittelemme kokeilemaan erilaisia pieniä annoksia, ja mikset ottaisi palan painikkeeksi myös hieman rakia. 

Aitoja makuja Hersonissoksessa

Jos haluat nauttia illallista kuvankauniissa maisemissa, suosittelemme Sofas Tavernaa Hersonissoksen vanhassa kaupungissa. Aivan torin tuntumassa, mukulakivikatujen ja valkoisiksi maalattujen rakennuksien ympäröimä ravintola on tunnettu paikallisista erikoisuuksistaan.