Pserimos

  • Kauniita rantoja ja kirkas meri
  • Lähellä Kosia ja Kalymnosta

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Pserimos on yksi Kreikan helmistä; täällä vietät rentouttavaa lomaa nauttien kirkkaasta merivedestä kukkuloiden kohotessa taustalla. Mikäli haluat tutustua ympäristöön, voit kävellä saaren ympäri parissa tunnissa. Päivisin satamasta kulkee muutamia veneyhteyksiä Kosille tai Kalymnokselle.

Suositut hotellit, Pserimos


Lisätiedot Pserimos

Ravintolat

Illallinen maksaa noin 8 €/hlö. Olut maksaa noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Kosin lentokentältä lähtösatamaan kestää noin 15 minuuttia.

Kuljetuksia Pserimokselle ei voi varata paikan päällä, vaan ne tulee varata ennen lähtöä. Järjestämme viikoittain kuljetuksia lentojen saapumis- ja lähtöaikojen mukaan. Venekuljetukset lähtevät Mastiharin satamasta, joka on pieni kylä noin 10 minuutin päässä lentokentältä. Venematka kestää noin 30 minuuttia.

Hyvä tietää

Lennon saapumis-/lähtöajasta riippuen voi esiintyä odotusaikoja. Joissakin tapauksissa jatkokuljetusta voidaan joutua odottamaan Kosin hotellissa yön yli (huom. päivähuoneita ei ole tarjolla). Odottamattomat tapahtumat kuten säästä johtuvat ilmiöt tai lentojen viivästykset voivat aiheuttaa muutoksia ja yöpymisiä Kosilla. Tämä pätee myös sesongin ulkopuolella (keväisin ja syksyisin), jolloin veneiden lähtömääriä voi olla rajoitetusti.

Rannat

Saaren pääranta Avlakia sijaitsee sataman vieressä. Matalalla rannalla hiekka on pehmeää ja vesi kristallinkirskasta. Puolen tunnin kävelymatkan päässä, saaren pohjoispuolella on Vathyn uimapoukama. Marathounda on toinen, pieni kiviranta pohjoisrannikolla.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 13°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 23°c
kesä 28°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 18°c
joulu 15°c
8,8 10:stä Pserimos
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 45 arvioon

Kaikki matkakohteet Kreikka

Kreeta

Apollolla on Pohjoismaiden suurin lomavalikoima Kreetalla, ja valikoimasta löytyy kaikkea mutkattomista perhehotelleista aina ylellisiin lomakeitaisiin, joiden palvelut ovat huippuluokkaa. Meiltä löytyy juuri sopiva lomamatka, halusitpa lomailla missäpäin saarta tahansa, suositussa lomakohteessa tai pienessä aidon kreikkalaisessa kylässä. Tervetuloa lyömättömälle lomasaarelle!

Parga

Kauniissa Pargassa vietät lomaa romanttisessa pikkukaupunki idyllissä. Ympäristö on vehreää ja rannat upeita. Pargaan olet aina tervetullut – etkä ehkä enää haluasi lähteä pois.

Paleros

Tervetuloa Palerokseen, aitoon kreikkalaiseen pikkukylään Kreikan mantereella Joonianmeren äärellä. Lomaile viehättävässä kylätunnelmassa, nauti hyvästä ruoasta bougainvilleas-köynnösten keskellä sijaitsevissa tavernoissa, ui mukavilla hiekkarannoilla tai vaella ja pyöräile koskemattomassa luonnossa.

Vrachos

Antiparos

Tämä pieni saari Kykladien sydämessä houkuttelee niin lapsiperheitä, pariskuntia kuin ystäväporukoitakin. Antiparos on Kreikan saariston aito ja koskematon helmi. Antiparokselle tullaan rentoutumaan, nauttimaan elämän hyvästä elämästä ja ihanista rannoista.

Meganisi

Autenttinen ja vehreä Meganisin saari on loistava kohde rauhalliselle lomalle. Täällä pääset nauttimaan rentouttavista rantapäivistä ja ihanista luontoelämyksistä omassa rauhassa.

Preveza

Prevezassa lomaillessasi saatat tuntea, että olisit kodikkaalla Kreikan saarella, vaikka kaupunki sijaitseekin Manner-Kreikassa. Prevezassa pääset kokemaan Kreikan aidoimmillaan, ja lomailet kauniiden ja vehreiden maisemien keskellä, lähellä ihania rantoja ja viehättävien kujien läheisyydessä - eli täältä löydät kaiken, mitä mukava ja rentouttava loma vaatii!

Symi

Symi on yksi kauneimpia Dodekanesian saaria ja moni palaakin tänne vuosi toisensa jälkeen. Symiä kutsutaan tarinoiden saareksi, täällä sinua odottaa hurmaava pittoreski maisema pastellinvärisine taloineen.

Mykonos

Mykonos - yksi Kreikan trendikkäimmistä saarista on jo vuosia ollut lomakeidas maailman matkaajille. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi liberaali henki ja ylellinen ilmapiiri sekä kupliva yöelämä, joka on pitkään ollut muun muassa HLBTI-yhteisön suosiossa. Mykonos on myös yksi alueen kauneimmista saarista, jolla on hyvin hoidetut rannat, kristallinkirkas uimavesi ja pieniä valkoiseksi kalkittuja taloja, jotka ovat hajallaan sokerikuutioina pitkin rinteitä. Nyt voit kokea Mykonoksen yhdistettynä Santorinin matkaan!

Vaellusmatkat Kreikassa

Koe uusia elämyksiä vaellusloman aikana! Vaella pitkin jyrkkiä vuorenrinteitä, kätkettyjä polkuja ja mutkittelevia teitä. Ihaile kauniita näkymiä, solisevia puroja ja vehreitä maisemia. Lähde Apollomatkojen vaellusmatkalle ja nauti hyvästä ruoasta, seurasta sekä uusista kokemuksista.

Ios

Matkusta Kreikan menevimmälle saarelle Iokselle! Korkeasesongin aikaan saarella on paljon eläväisiä matkustajia, täällä vietät takuuvarmasti hauskan loman. Ioksella sinua odottavat kauniit rannat, kristallinkirkas merivesi, rennot lomapäivät rantatuolissa rentoutuen sekä vauhdikkaat vesiurheilulajit.

Zagoria

Zagoria on kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja. Viehättävät kylät ovat osa hyvin säilynyttä kulttuuriperintöä ja ne sijaitsevat korkealla paikalla Pindusvuorella yhden maailman syvimmän rotkon vierellä. Paikka soveltuu hyvin aktiiviseen lomaan luonnon rauhassa. Vaellus, ratsastus, koskenlasku ja melonta ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista lajeista alueella.

Paros

Viehättävällä Paroksella on runsaasti kuvankauniita, upeita hiekkarantoja. Saaren pääkohteissa Parikiassa ja Naoussassa on tunnelmalliset satama-alueet ja hyvät shoppailumahdollisuudet.

Zakynthos

Zakynthoksella sinua odottavat upeat hiekkarannat, vehreä luonto sekä miellyttävä ilmasto. Saaren länsi- ja pohjoisrannikolla jylhät kalliot kohoavat merestä korkeuksiin. Täällä on myös useita viehättäviä uimarantoja, joille pääsee ainoastaan veneellä.

Leros

Leroksen pieni, pittoreski ja kaunis saari toivottaa sinut tervetulleeksi ihanalla vehreydellään. Maisemat ovat upeat korkeine rinteineen ja pienine lahtineen. Leros on paratiisi, kun haluat kokea palan aitoa Kreikkaa.

Kanali

Kanali on rentoutumiseen sopiva kylä sinulle ja perheellesi! Rauhallinen kylä sijaitsee Kreikan länsirannikolla. Kanalin 20 kilometriä pitkä hiekkaranta ulottuu koko kylän pituudelle. Vuokraa auto ja tutustu Epiruksen alueeseen ja sen historiallisiin kohteisiin ja vehreään ympäristöön. Alueella on paljon nähtävää lyhyiden ajomatkojen päässä.

Korfu

Korfu on yksi Kreikan kauneimmista ja vehreimmistä saarista. Saaren kauneutta määrittelevät kirkas vesi, pitkät, pehmeät länsirannikon rannat, henkeäsalpaavat korkeudet ja rehevät oliivitarhat. Korfun kaupungissa venetsialaisen perinnön jäljet näkyvät selvästi, ja kapeilla kujilla voit nauttia hienostuneesta yöelämästä ravintoloissa, kahviloissa ja yökerhoissa.

Kalymnos

Kaunis Kalymnos on monen kokeneen Kreikankävijän suosikki. Kohteen valtteja ovat eloisa tunnelma, aito kreikkalainen arki sekä kauniit maisemat. Apollomatkojen hotellit sijaitsevat Myrtiesin ja Massourin kylissä, jotka ovat saaren tunnetuimpia rantakohteita.

Tilos

Pieni Tiloksen saari sijaitsee sopivasti etäällä toisista Kreikan saarista. Yhä useammat valitsevat juuri Tiloksen matkakohteekseen johtuen saaren rauhallisesta ja verkkaisesta elämänmenosta. Tilos on täydellinen paikka virkistäytymiseen ja se sopii erityisesti, kun nautit luonnossa liikkumisesta jalan.

Karpathos

Karpathoksella odottaa aito kreikkalainen ilmapiiri ja kaunis luonto. Ruoka on hyvää, rannat ihania ja meri turkoosinsininen kristallinkirkas. Karpathoksella on pitkä ja mielenkiintoinen historia ja saarella odottaa lukuisia nähtävyyksiä. Täällä vietät taatusti muistorikkaan loman!

Sivota

Sivotan pieni satamakaupunki sopii nautiskelijoille, jotka haluat kokea lomallaan muutakin kuin aurinkoa ja uimista, sekä omasta rauhasta pitäville luonnonystäville. Erityisesti pariskunnat viihtyvät täällä. Sivotaa reunustavat kauniit rantakaistaleet. Euroopassa on vain harvoja paikkoja, joissa kontrasti vehreiden vuorien ja kristallinkirkkaan meren välillä on yhtä suurta kuin Sivotassa.

Ateena

Matka Ateenaan on hyvä yhdistelmä sekä vanhaa että uutta. Harvalla kaupungilla on tarjota näin monta vaikuttavaa nähtävyyttä ja arkeologista monumenttia. Ateena on moderni pääkaupunki, jolla on myös paljon muuta tarjottavaa, kuten shoppailua, ulkoilmaelämää ja todella hyvää ruokaa.

Santorini

Kykladien saariryhmään kuuluva Santorini sopii erityisen hyvin pariskunnille, ystäväporukoille sekä perheille, joiden lapset ovat jo isompia. Santorini on monien mielestä Kreikan kaunein saari. Se tunnetaan upeista maisemistaan ja erityisesti Oían lumoavista auringonlaskuista.

Rodos

Rodos on helmi Kreikan saarien joukossa. On helppo ymmärtää, miksi niin monet valitsevat sen matkakohteeseen. Saaren kauniit rannat kutsuvat viettämään laiskoja päiviä auringossa. Vastapainoa rantapäiville löytyy ainutlaatuisista keskiaikaisista nähtävyyksistä, vilkasta iltaelämää unohtamatta.

Naxos

Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja sinne matkataan veneellä Santorinilta. Saaren vaihteleviin maisemiin kuuluu korkeita vuoria pienine kylineen ja syviä vehreitä laaksoja. Naxoksen viljava, rehevä saari elää hyvin luonnonvaroistaan. Asukkaat eivät siis ole täysin matkailusta riippuvaisia, joten matkailijat otetaan vastaan vieraina ja ystävinä.

Lefkas

Lefkaksella pääset nauttimaan rennosta kreikkalaisesta tunnelmasta, ja upean luontonsa ja viihtyisien vuoristokyliensä ansiosta Lefkas onkin yksi Kreikan parhaista lomasaarista. Täällä sinua odottavat kristallinkirkkaat vedet ja muutamat Kreikan upeimmista rannoista.

Kos

Idyllisiä kyliä, kauniita rantoja, vehreitä laaksoja, historiallisia nähtävyyksiä ja vilkas yöelämä - Kosin matkalla on tekemistä ja näkemistä kaikille! Kosia on kutsuttu Kreikan parhaimmaksi bilesaareksi, mutta Kosilla on myös rauhallisempi puolensa sekä kulttuuria ja upeaa luontoa.