Pserimos

  • Kauniita rantoja ja kirkas meri
  • Lähellä Kosia ja Kalymnosta

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollon henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Pserimos on yksi Kreikan helmistä; täällä vietät rentouttavaa lomaa nauttien kirkkaasta merivedestä kukkuloiden kohotessa taustalla. Mikäli haluat tutustua ympäristöön, voit kävellä saaren ympäri parissa tunnissa. Päivisin satamasta kulkee muutamia veneyhteyksiä Kosille tai Kalymnokselle.

Suositut hotellit, Pserimos

Lisätiedot Pserimos

Ravintolat

Illallinen maksaa noin 8 €/hlö. Olut maksaa noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Kosin lentokentältä satamaan kestää noin 15 minuuttia. Venematka kestää noin 30 minuuttia.

Rannat

Saaren pääranta Avlakia sijaitsee sataman vieressä. Matalalla rannalla hiekka on pehmeää ja vesi kristallinkirskasta. Puolen tunnin kävelymatkan päässä, saaren pohjoispuolella on Vathyn uimapoukama. Marathounda on toinen, pieni kiviranta pohjoisrannikolla.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 13°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 23°c
kesä 28°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 18°c
joulu 15°c
9,5 10:stä Pserimos
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 35 arvioon