Pserimos Villas

  • Aivan rannalla
  • Viihtyisä lomakeidas
  • Maksuton wifi
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Pserimos Villas on uniikki hotelli vain kivenheiton päässä rannalta. Hotelli koostuu 16 erillisestä kivitalosta, hedelmä- ja vihannestarhasta sekä allasalueesta. Huoneistoista löytyy kaikki mitä tarvita saattaa. Pserimoksen saarella vietät rentouttavaa lomaa kaikessa rauhassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Suurehko yksiö 1-2 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio 4 hengelle. Superior-kolmio 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen.SIisti. Uudehko.Kaunis merinäköala.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 40 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pserimos Villas sopii sinulle, kun etsit rentouttavaa lomaa lähellä merta Pserimoksen pittoreskilla saarella. Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä allasbaari raikkaita juomia varten. Hotellin puutarhassa kasvatetaan erilaisia hedelmiä sekä tomaatteja ja munakoisoja. Allasbaari. Perheen pienimmille on tarjolla leikkipaikka. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna klo 8.00-11.00.

Ateriat

Ei ateroita. Aamiainen lisämaksusta. Aamiainen tarjoillaan hotellin vieressä olevassa ravintolassa.

Hyvä tietää

Luottokortti hyväksytään hotellissa, mutta ei monessa muussa paikassa saarella. Saarella ei ole pankkiautomaatteja. Suosittelemme varaamaan mukaan käteistä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.