Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on parveke. Huoneistot sijaitsevat kivitaloissa. Alakerrassa on yhdistetty olohuone, jossa on vuodesohva, sekä minikeittiö ja kylpyhuone. Yläkerrassa makuuhuoneosio kahdella yhden hengen vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, keittiövarustus ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Superior-kolmio

Superior kolmioita, joissa on parveke. Huoneistot sijaitsevat kivitaloissa. Makuuhuone alakerrassa, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä makuuhuone yläkerrassa, jossa on kaksi parivuodetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, keittiövarustus ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa on parveke ja rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat kivitaloissa. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, keittiövarustus ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.