Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, jotka sijaitsevat yksittäisissä, pienissä kivitaloissa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, keittiövarustelu ja vedenkeitin. Makuutila, jonne noustaan portaita pitkin. Kaksi erillistä sänkyä, jotka on laitettu vierekkäin, erillinen sänky sekä vuodesohva. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Superior-kolmio

Superior-kolmoita, jotka sijaitsevat yksittäisissä, pienissä kivitaloissa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, keittiövarustelu ja vedenkeitin. Makuutila, jonne noustaan portaita pitkin. Toinen makuuhuone, jonne laskeudutaan portaita pitkin läheltä keittiötä. Kaksi parivuodetta ja yhden hengen vuode tai parivuode ja kolme yhden hengen vuodetta. Taulu-tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, jotka sijaitsevat yksittäisissä, pienissä kivitaloissa. Huoneistoissa on minikeittiö, jääkaappi, keittolevyt, keittiövarustelu ja vedenkeitin. Suuri parivuode. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.