Pserimos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Illallinen maksaa noin 8 €/hlö. Olut maksaa noin 3 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Kosin lentokentältä lähtösatamaan kestää noin 15 minuuttia.

Kuljetuksia Pserimokselle ei voi varata paikan päällä, vaan ne tulee varata ennen lähtöä. Järjestämme viikoittain kuljetuksia lentojen saapumis- ja lähtöaikojen mukaan. Venekuljetukset lähtevät Mastiharin satamasta, joka on pieni kylä noin 10 minuutin päässä lentokentältä. Venematka kestää noin 30 minuuttia.

Hyvä tietää

Lennon saapumis-/lähtöajasta riippuen voi esiintyä odotusaikoja. Joissakin tapauksissa jatkokuljetusta voidaan joutua odottamaan Kosin hotellissa yön yli (huom. päivähuoneita ei ole tarjolla). Odottamattomat tapahtumat kuten säästä johtuvat ilmiöt tai lentojen viivästykset voivat aiheuttaa muutoksia ja yöpymisiä Kosilla. Tämä pätee myös sesongin ulkopuolella (keväisin ja syksyisin), jolloin veneiden lähtömääriä voi olla rajoitetusti.

Rannat:

Saaren pääranta Avlakia sijaitsee sataman vieressä. Matalalla rannalla hiekka on pehmeää ja vesi kristallinkirskasta. Puolen tunnin kävelymatkan päässä, saaren pohjoispuolella on Vathyn uimapoukama. Marathounda on toinen, pieni kiviranta pohjoisrannikolla.

Iltaelämä:

Saarella on muutamia tavernoja ja kahviloita.

Julkinen liikenne:

Saarella kuljetaan kävellen paikasta toiseen. Venekuljetukset viereisille saarille ovat hyvin rajoitetut. Korkeasesongin aikana venekuljetuksia Kosille ja Kalymnokselle tehdään kerran/pari viikossa.