Alegria Beach Resort

apollo mondo family

 • Moderni hotelli
 • Täydellinen lapsiperheille
 • Sijaitsee kauniilla rannalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa Alegria Beach Resortiin, joka on Apollo Mondo Family -hotellimme Plakiaksessa Kreetan itärannikolla. Nauti perhelomasta modernissa hotellissa aivan rannan ääressä, useista altaista, ravintoloista ja aktiviteeteista. Kuten muissakin perhehotelleissamme, lapsille on tarjolla hauskaa puuhaa Pollyn & Minon lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven!

Lasten ateriat 0 €

Lasten ateriat 0 €/hlö tässä hotellissa, kun vastaava ateria varataan mukana matkustavalle aikuiselle. 

Koskee vain uusia varauksia. Koskee 2-11 -vuotiaita lapsia.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksioita 1-4 hengelle. Yksiöitä jaetulla altaalla 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Esteettömiä kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-4 hengelle. Kaksioita jaetulla altaalla 1-4 hengelle. Kolmioita 4-7 hengelle, joista 1 lapsi/4-8 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kuntouima-allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 44 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alegria Beach Resort on yksi suosituista Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Alegria Beach Resort sijaitsee Kreetan Plakiaksella, joka on tunnettu jyrkistä kallioseinämistään ja kristallinkirkkaasta vedestään. Täällä majoitut lähellä kauniita rantoja ja viehättäviä pieniä kyliä.

Altaat ja ranta

Alegria Beach Resortissa on kaksi allasaluetta, joissa kummassakin on oma uima-altaansa, ja pienempi allasalue, jossa on osittain auringolta suojattu lastenallas - allas lämmitetään koko kesäkauden ajan noin 22 asteiseksi säästä ja aamu- ja iltalämpötilasta riippuen. Ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun kristallinkirkkaiden vesiensä ansiosta. Sekä rannalla että altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Rannalle mentäessä ylitetään tie.

Ravintola ja baari

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Meze-ravintola Marconi's authentic Crétoise tarjoaa illallista (pöytävaraus vaaditaan viimeistään klo 15.00 mennessä samana päivänä). Baari. Rannalla on myös baari, josta voit tilata jotain kevyttä syötävää. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, miehille iltaisin pitkät housut.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino tarjoaa laadukasta, hauskaa ja opettavaista toimintaa kuutena päivänä viikossa. Älykäs ja ilkikurinen Polly & Mino ovat lasten suosikkeja, jotka voit kaikissa perhehotelleissamme – ja halutessasi voit kutsua heidät myös kylään! Hotelleistamme löytyy myös lasten oma uimakoulu, Swim School by Apollo, josta löytyy uintiopetusta eri tasoilla. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja opettavat lapsia suorittamaan uimamerkkejä, kuten Baddaren ja Swimming Badge.

Liikunta hotellissa

Alegria Beach Resortissa on tarjolla hyvät liikuntamahdollisuudet. Täällä treenaat maksuttomalla kuntosalilla ja voit osallistua ryhmäliikuntatunneille skandinaavisten ohjaajien johdolla. Vesijumppaa ja aerobicia. Hemmottelun nälkäisille on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Uusi padel-kenttä (lisämaksusta). Mailoja voi vuokrata, pallot ostettava itse. Treenien jälkeen voit varata itsellesi vaikkapa palauttavan hieronnan.

Lisätietoa

Kaikissa rakennuksissa ei ole hissejä. Joihinkin huoneistoihin ja joihinkin kahden hengen huoneisiin on kolmesta viiteen askelmaa, tiettyä huoneistoa tai huonetta ei voida taata. Esteettömään kahden hengen huoneeseen ei ole portaita. Plakiasilla puhaltaa ajoittain voimakkaita tuulia. Lentokenttäkuljetus hotellille kestää noin 1 h 45 min.

Tutustu ympäristöön

Plakias on mukava kylä, jossa vallitsee aito kreikkalainen kylätunnelma ja ihana leveä ranta. Kylä sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista, ja suurin osa siitä on kävelykatu, jossa ei ole liikennettä. Plakiaksesta löytyy ravintoloita, baareja, ruokakauppoja, apteekki, leipomo, sukelluskeskus, paikallisia käsityöläisiä ja mukava uimalahti heti Plakiaksen kylän vieressä. Rannalle mentäessä on ylitettävä kapeampi tie, jossa on hyvin vähän liikennettä.

Sisältyy hintaan Alegria Beach Resortissa

 • Kuntosali
 • Liikuntatunnit skandinaavisen ohjaajan kanssa
 • Aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet allasalueella ja rannalla
 • Wifi koko hotellialueella

Lisämaksusta

 • Lastenkerho
 • Uimakoulu
 • Kylpylähoidot ja hieronta

Haluatko lisäluksusta lomaasi? Tutustu Alegria on the Hills - Family Premium -hotelliin, jossa lomaan sisältyvät muun muassa varatut aurinkotuolit rannalla sekä mahdollisuus tilata tuoreet aamiaissämpylät ja ruokaostokset suoraan asuntoosi.

Ateriat

**Huoneistot: **

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä.
 • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen).
 • All Inclusive.

Kahden hengen huoneet:
Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

Puolihoidon illallisen voi vaihtaa lounaaksi - ilmoitathan siitä vastaanottoon vähintään päivää etukäteen. Kun aikuiset varaavat ateriat ennen lomaa, syö alle 6-vuotias lapsi maksutta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Alegria Beach Resort on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 27.4.-1.11.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella ei tarjota Mondo-konseptiin kuuluvia aktiviteetteja, kuten Swimschool by Apollo, lastenkerho Club Polly & Mino tai ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino lapsille
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Suorat lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi

Suorat lentokenttäkuljetukset hotellille

Kun majoitut hotelli Alegria on the Beachissa, voit varata suorat, edestakaiset lentokenttäkuljetukset. Kuljetusten ensimmäinen pysäkki menomatkalla on aina Alegria on the Beach, samoin paluumatkalla viimeinen pysäkki ennen lentokenttää, jotta kuljetukset olisivat mahdollisimman sujuvia lapsiperheitä ajatellen. Voit varata kuljetukset etukäteen matkavarauksesi yhteydessä, tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos olet jo varannut matkan, voit lisätä kuljetukset varaukseesi Minun lomani -kohdassa. 

Hotellit Plakias

Alianthos Garden

Luonnonkauniissa Plakiaksessa sijaitsevassa Alianthos Gardenissa on ihana tunnelma. Perheomisteisessa hotellissa on kaunis puutarha, jossa on helppo rentoutua. Allasalue sijaitsee aivan rannan lähellä. Kivenheiton päässä Alianthos Gardenista sijaitsee viihtyisä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita ja baareja.

Alegria on the Hills - Family Premium

Tervetuloa Alegria on the Hills -Family Premium -hotelliin, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme, ja sopii erinomaisesti koko perheelle! Hotellista löydät tutut perhehotelliemme palvelut kuten Pollyn & Minon lastenkerhon, uimakoulun ja ryhmäliikuntavalikoiman, joiden lisäksi Alegria on the Hills - Family Premiumin vieraille on omat aurinkotuolit rannalla sekä mahdollisuus ruokailla omassa huoneistossaan.