Esteetön kahden hengen huone

Esteettömiä kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Amme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Oviaukon leveys huoneeseen: 100 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 160 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 80 cm

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni jääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on allasnäköala ja osasta maaterasseja on rajoitetu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni jääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Huoneesta pääsy suoraan omaan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on merinäköala tai allasnäköala, osasta maaterasseja on rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kaksio jaetulla altaalla

Kaksioita jaetulla altaalla. Erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi, josta käynti jaetulle altaalle. Huoneesta pääsy suoraan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta.Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio omalla altaalla

Kaksioita omalla altaalla. Erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Amme/suihku ja wc. Oma allas. Huoneesta pääsy suoraan omaan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, jotka koostuvat kaksiosta ja yksiöstä väliovella. Kaksi erillistä makuuhuonetta parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Maaterasseilta on rajoitettu merinäköala, osasta parvekkeista on merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 67-75 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-8 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on merinäköala tai näköala altaalle, osasta maaterasseja on näköala altaalle tai rajoitettu näköala merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 27-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 2 lasta.

Yksiö jaetulla altaalla

Yksiöitä suoralla pääsyllä jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneesta pääsy suoraan jaettuun altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 27-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 2 lasta.