Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi/minibaari. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi/minibaari. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi/minibaari. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 25-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kaksio jaetulla altaalla

Kaksioita jaetulla altaalla. Erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni keittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi, josta käynti jaetulle altaalle. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio omalla altaalla

Kaksioita omalla altaalla. Erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni keittiö. Amme/suihku ja wc. Oma allas. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, jotka koostuvat kaksiosta ja yksiöstä väliovella. Kaksi erillistä makuuhuonetta parivuoteelleella tai kahdella erilliselä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni keittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Maaterasseilta on rajoitettu merinäköala, osasta parvekkeista on merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 67-75 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-8 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 27-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 2 lasta.