Esteetön kahden hengen huone

Esteettömiä kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Suihku ja wc. Maaterassi allasnäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Oviaukon leveys huoneeseen: 100 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 160 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 80 cm

Huonekoko: 25-29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni jääkaappi. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on allasnäköala ja osasta maaterasseja on rajoitetu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni jääkaappi. Suihku ja wc. Ulkotila jaetulla altaalla. Huoneesta pääsy suoraan omaan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25-29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on merinäköala tai allasnäköala, osasta maaterasseja on rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio jaetulla altaalla

Kaksioita jaetulla altaalla. Erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Suihku ja wc. Maaterassi, josta käynti jaetulle altaalle. Huoneesta pääsy suoraan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta.Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio omalla altaalla

Kaksioita omalla altaalla. Erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Suihku ja wc. Oma allas. Huoneesta pääsy suoraan omaan altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, jotka koostuvat kaksiosta ja yksiöstä väliovella. Kaksi erillistä makuuhuonetta parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Pieni keittiö. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Maaterasseilta on rajoitettu merinäköala, osasta parvekkeista on merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 67-75 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-8 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita on merinäköala tai näköala altaalle, osasta maaterasseja on näköala altaalle tai rajoitettu näköala merelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 27-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö jaetulla altaalla

Yksiöitä suoralla pääsyllä jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minikeittiö. Suihku ja wc. Huoneesta pääsy suoraan jaettuun altaaseen. Huomioithan, että allas on syvä ja lapsia ei tulisi jättää valvomatta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 27-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.