Leros

Apollo-palvelu

Apollo-palvelu kohteissamme Apollon skandinaavinen henkilökunta palvelee kaikkia pohjoismaisia asiakkaitamme. Kohteesta riippuen tapaat oppaitamme hotellilla tai palvelutoimistossa. Suomenkieliseen oppaaseen saa tarvittaessa yhteyden puhelimella ja sähköpostilla.

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Leroksen pieni, pittoreski ja kaunis saari toivottaa sinut tervetulleeksi ihanalla vehreydellään. Maisemat ovat upeat korkeine rinteineen ja pienine lahtineen. Leros on paratiisi, kun haluat kokea palan aitoa Kreikkaa.

Suositut hotellit, Leros

Chrithonis Paradise

alkaen 569 EUR

Alea Mare

alkaen 538 EUR
Ravintola. Hotelli Alinda, Leros, Kreikka.

Alinda

alkaen 563 EUR

Lisätiedot Leros

Aikaero

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Ravintolat

Alindassa on muutamia tavernoja ja ravintoloita ja Crithonissa yksi. Agia Marinassa ja Platanoksessa on laajempi valikoima.

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 11 €/henkilö, olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Laivamatka Kosin kaupungista Lerokselle. Matka-aika riippuu reittiveneestä/lautasta (1,5 h-3 h). Odotusaika voi pidentyä sääolosuhteista, tuulesta tai odottamattomista olosuhteista johtuen, tai Kosilla yövytään meno/paluumatkalla. Kosin majoitus selviää kohteeseen saapuessa, mutta pyrimme kuitenkin järjestämään Kosilla saman tasoisen majoituksen kuin varaamanne majoitus on Leroksella.

Suosittelemme varaamaan edestakaiset kuljetukset, jolloin hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetusten lisäksi myös edestakaiset laivamatkat Kos–Leros, eikä laivalippuja tarvitse järjestää itse Kosille saavuttaessa. Lisätietoa kuljetuksista saat Hyvä tietää -sivuilta. Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse.

Rannat

Leroksella on useita kauniita rantapoukamia, joissa on kristallinkirkas vesi. Rannat ovat yleisimmin sekoitus hiekkaa ja pikkukiveä. Useimmat rannoista ovat rauhallisia ja suurimmilla rannoilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Saaren suosituin ranta, Alinda, on matalavetinen ja korkeasesongin aikaan ajoittain ruuhkainen.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 13°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 23°c
kesä 27°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 18°c
joulu 15°c
8,3 10:stä Leros
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 150 arvioon