Kolymbari

  • Viehättävä ja tunnelmallinen
  • Hienoja All Inclusive -hotelleja

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kolymbarin pieni alue on loistava valinta, kun haluat lomailla hieman kauempana ihmisvilinästä ja suosituimmista lomaalueista. Täällä voit kaikessa rauhassa viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa ja nauttia leppoisista lomapäivistä rannalla.

Suositut hotellit, Kolymbari

Nereides (Kreeta)

alkaen 1 015 EUR

Lisätiedot Kolymbari

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €, olut noin 3,80–4,30 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Hanian lentokentältä Kolymbarin hotelleihin kestää noin 1 tunti 10 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Kolymbarin ranta ulottuu naapurikylään Malemeen saakka. Se koostuu enimmäkseen hiekasta ja pyöreistä pikkukivistä. Vedenalaisia virtauksia esiintyy voimakkailla tuulilla lähes koko rannikolla.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,5 10:stä Kolymbari
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1503 arvioon