Kolymbari kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €, olut noin 3,80–4,30 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Hanian lentokentältä Kolymbarin hotelleihin kestää noin 1 tunti 10 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Kolymbarin ranta ulottuu naapurikylään Malemeen saakka. Se koostuu enimmäkseen hiekasta ja pyöreistä pikkukivistä. Vedenalaisia virtauksia esiintyy voimakkailla tuulilla lähes koko rannikolla.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Yöelämä on Kolymbarissa hyvin hiljaista. Joissakin ravintoloissa on elävää kreikkalaista musiikkia ja tanssia. Hotellissa on monia aktiviteetteja ja muuta ohjelmaa, johon voi osallistua.

Julkinen liikenne:

Kolymbarista on hyvät paikallisbussiyhteydet muihin Länsi-Kreetan kyliin. Saaren itäosiin suunnistettaessa tulee ensiksi matkustaa Hanian pääbussiasemalle. Hanian rannikolla on takseja ja mahdollisuus vuokrata auto, moottoripyörä, mopo tai polkupyörä. Hanian lentoasema sijaitsee Akrotirissä, noin 14 kilometriä Hanian kaupungista, ja sieltä on säännöllinen lentoyhteys Ateenaan. Suosittelemme auton vuokraamista ja tutustumista omatoimisesti Länsi-Kreetan lukuisiin nähtävyyksiin ja rantoihin.

Aktiviteetit:

Ei hotellin läheisyydessä.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Lisämaksullinen ilmastointi hotellissa maksaa noin 7–10 euroa/päivä/laite. Suuremmissa huoneistoissa on yleisesti kaksi tai useampia ilmastointilaitteita.