Avra Imperial & Residence Collection

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Avra Imperial & Residence Collection on hotelli rannan vieressä viehättävässä Kolymbarissa Kreetalla. Suuri allasalue, kaunis ranta, monia ravintoloita ja ylellinen kylpylä. Varaa huone, jossa on oma uima-allas, tai esimerkiksi huone merinäköalalla nauttiaksesi kauniista näkymistä suoraan huoneesta.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone sivurakennuksessa 2-3 hengelle. Kahden hengen huone omalla altaalla sivurakennuksessa 2 hengelle. Kahden hengen huone jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti omalla altalla 2-4 hengelle, joista 1 lapsi Deluxe -sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lasta. Deluxe -sviittejä omalla altaalla 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

All inclusive ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2172 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avra Imperial & Residence Collectionon korkeatasoinen hotelli pittoreskissa ympäristössä Kreetan Kolymbarissa. Hotellin design on saanut vaikutteita vanhasta minolaisesta arkkitehtuurista, jossa yhdistyy eleganssi ja mukavuus.

Avra Imperial & Residence Collectionissa on kaksi allasaluetta, joista toinen on päärakennuksen vieressä, jossa on kaksi uima-allasta. Toinen allasalue sijaitsee rauhallisen Residence Colletion -sivurakennuksen yhteydessä kadun toisella puolella, ja siellä on uima-allas. Lastenkerhossa on lastenallas ja päärakennuksen kahdessa altaassa on matalampi osa lapsille. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allasbaari. Rannalta löytyy Avra Seaside, joka tarjoaa välipaloja ja juomia. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella ja rajoitettu määrä karkealla hiekka- ja kivirannalla, jolla on myös Blue Flag -ympäristöpalkinto.

Hotellilla on tarjolla useita ravintoloita; buffetravintola Basilico allasnäkymällä, aasialainen ravintola Blue Dong Restaurant, italialainen Al Fresco Restaurant ja Välimeren annoksia tarjoileva Taverna Origano. Rantaravintola Avra Seasidessa voit nauttia maukkaita kulinaristisia elämyksiä, jotka ovat pääosin Välimeren annoksia mutta yhdistelee makumaailmoja myös muualta. Ravintolassa on hyvä valikoima paikallisia ja kansainvälisiä viinejä. Nauti hyvistä cocktaileista, rennosta musiikista sekä uskomattomasta merinälöalasta. Mikäli kaipaat ylellisyyttä lomallasi, on tarjolla "private dining" kauniilla paikoilla ympäri hotellialuetta. Loungebaari Le Barissa tarjoillaan juomia ja kahvia rennossa ympäristössä.

Moderni kuntosali (varaus vaaditaan. Ikäraja 14 vuotta). Hotellilla on kaksi tenniskenttää. Vieraile hotellin spa-osastolla Luxury Spa by Apivitassa, jossa on tarjolla ihania ja rentouttavia hoitoja. Täällä on lämmitetty sisäallas, hydro massage, jacuzzi, höyrysauna, sauna ja erilaisia hoitoja, kuten hierontaa ja kasvohoitoja. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Lastenkerhoja lapsille iältään 4kk - 17 vuotta.

Kolymbari on rauhallinen lomakohde, hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa. Pankkiautomaatti. Hotellin ulkopuolella on paikallisbussipysäkki, josta lähtee yhteydet Hanian kaupunkiin ja Plataniakseen. Hanian kaupungissa on kaunis venetsialainen satama, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Eläväisessä Plataniaksessa on tarjolla yöelämää.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

Kun aikuiset ostavat All Inclusiven ennakkoon, alle 12-vuotiaat syövät maksutta.

Sisältyy kahden hengen huoneisiin Residence Collection-sivurakennuksessa:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Iclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Basilicossa klo 07.30-10.30
 • À la carte -lounas ravintola Al Frescossa, klo 12.30-15.00
 • Lounaspöytä ravintolassa Blue Dong, klo 12.30-15.00
 • Kevyempi à la carte -lounas Aura-allas/snackbaarissa, klo 13.00-15.30
 • Illallisbuffet ravintola Basilicossa, klo 18.30-21.30
 • Illallinen à la carte -ravintolassa Al Fresco, klo 18.30-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintolassa Blue dong, klo 18.30-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintolassa Avra Seaside, klo 18.30-21.30
 • Minibaari huoneeseen saavuttaessa
 • Piknikkori ennakko tilauksella
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia kaikissa hotellin baareissa, klo. 10.00-01.00.

Jos varaat kahden hengen huoneen tai kahden hengen huoneen omalla altaalla Residence Collection-sivurakennuksesta, sisältyy All Inclusiveen lisäksi:

 • Aamiais- ja illallisbuffet sekä à la carte-lounas Xatheri-ravintolassa, klo 07.30-10.30, 12.30-14.30 ja klo 19.00-21.30
 • Lounas tai illallinen à la carte Al Fresco ravintolassa, klo 12.30-15.00 ja 18.30-22.00. Yksi käynti per viikko. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Lounas tai illallinen á la carte -ravintola Avra Seaside Bar & Restaurant, klo 12.30-15.00 ja 19.00-22.00. Yksi käynti per viikko. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallisbuffet Xatheri-ravintolassa, klo 13.00-15.00 ja 19.00-22.00. Yksi käynti per viikko. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Jäätelöä Gelateriassa Avra Imperial -osassa
 • Minibaari huoneessa, täytetään päivittäin
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia kaikissa hotellin baareissa, klo. 10.00-01.00. Residence Collectionissa on baari, allaslounge ja viinikirjasto, jossa on yli 100 eri viiniä.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten on näytettävä hotellin All Inclusive korttia. All Inclusive on käytössä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotelli Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels Kreetalla sijaitsee lähellä rantaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet lomaan. All Inclusiven ansiosta lomailu on huoletonta, lisäksi hotellilla on valittavissa monia aktiviteetteja sekä hoitoja. Hotellissa on myös hyvät urheilumahdollisuudet ja kuntosalilla voi treenata niin sisällä kuin ulkona ja täällä on ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tenniskenttä sekä hyviä juoksureittejä lähialueille.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollo Mondo Duo -hotelli Grand Bay Beach Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Kolymbarin kylän rannalla. All Inclusive -hotellissa vietät huoletonta lomaa nauttien laadukkaan hotellin palveluista. Allasalueella pääset nauttimaan myös upeista merimaisemista.

Nereides Crete

Nereides sijaitsee aivan Kolymbarin kylän ulkopuolella Kreetan länsipuolella lähellä rantaa ja kylän keskustaa. Nauti lomasta hotellin mukavalla altaalla tai rannalla rentoutuen. Nereides on loistava tukikohta, jos haluat lähteä tutkimaan Kreetaa omin päin, ja hotellilla on myös pysäköintimahdollisuus.