Elounda Beach

  • Palkittu luksushotelli
  • Kaksi yksityistä rantaa
  • Upeat näköalat

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Luksushotelli luonnonkauniissa ympäristössä, josta avautuu huikea näkymä Mirabellon lahdelle. Moderniin välimerelliseen tyyliin rakennetun hotellin tunnelma on kodikas. Palvelut jaetaan Elounda Bay Palace -hotellin kanssa. Viihtyisällä allasalueella on merivesiallas. Useita ravintoloita ja baareja sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Spa-osastolla on mahdollisuus hierontaan. Hamam ja sauna. Huonepalvelu. Elävää musiikkia. Hyvällä maulla sisustettuja luksushuoneita ja sviittejä sekä bungalow-rakennusten kahden hengen huoneita.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2 hengelle. Island Bungalow 2 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle/2-3 hengelle joista 1 lapsi. Perhehuoneita 4-6 hengelle, joista 2 lasta. Luksushuoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Beleggenheten. Fasilitetene .
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 567 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elounda Beach on korkeatasoinen hotelli, joka on rakennettu välimerelliseen ja kotoisaan tyyliin. Hotelli sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Eloundan kylässä, noin 9 km päässä Agios Nikolaoksesta. Hotelli muodostaa sisarhotelli Elounda Bay Palacen kanssa tasokkaan lomanviettopaikan.

Hieno allasalue suolavesialtaalla. Sisarhotellissa on myös kaksi allastaluetta erillisellä lastenaltaalla. Sisäallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot kaikilla altailla. Pyyhepalvelu ja allasbaari. Hotellissa on kaksi pientä hiekkarantaa maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla.

Hotellialueella on neljä ravintolaa: Kafenion tarjoilee paikallisia annoksia, Dionysoksessa on välimerellinen ruokalista, Argourant on italialainen ravintola ja Nlue Lagoonissa nautit japanilaisia annoksia. Miehillä tulee olla pitkät housut illallisella. Iltaviihdettä muutaman kerran viikossa.

Thalasso-spa Espace Vitalite Chenot toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Täältä löytyy kuntosali, hamam ja sauna. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Kampaaja ja kauneuskeskus lisämaksusta. Maksuton tennis ja sulkapallo. Vesiurheilukeskus, jossa sukellusta lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotialle. Urheiluaktiviteetteja nuorisolle. Leikkipaikka. Helikopteripalvelu sekä auton ja jahdin vuokrausta. Kioski. Vaate- ja korukauppa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on paljon portaita. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen. Illallinen koostuu kolmen ruokalajin ateriasta jossain à la carte-ravintoloista. Juomat eivät sisälly hintaan.

Exclusive-hotelleissamme on aina
  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue