Parque de las Americas

  • Lähellä kaikkea
  • Mukava allasalue
  • Tilavat huoneistot

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Parque de las Americas sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa. Tässä yksinkertaisessa huoneistohotellissa on kotoisa tunnelma, ja vaikka sijainti on keskeinen hotellissa on rauhallinen tunnelma. Mukavalla allasalueella on helppo rentoutua.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Kaksi kerroksisia kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2–6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

tilava
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 491 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Parque de las Americasissa on mukava allasalue ja uima-altaan vesi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi kuitenkin olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari, joka tarjoilee pientä purtavaa.

Hotellilla on viihtyisä ravintola, joka sijaitsee vastaanoton yhteydessä. Ravintola on suosittu tapaamispaikka niin hotellivieraiden kuin muidenkin asiakkaiden keskuudessa. Maksuton wifi vastaanotossa (vahvuus ja toimivuus vaihtelee). Maksuton pieni kuntosali. Pesulahuone, jossa vaatteita voi pestä itse.

Läheisten ravintoloiden ja baarien äänet voivat kantautua osaan huoneista. Hotellialueella on paljon portaita ja korkeuseroja. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 100 metrin päähän hotellilta. Vieraiden tulee viedä matkatavarat omatoimisesti huoneisiin. Lähimmälle rannalle noin 100 metriä. Playa de la Troyaan ja Monkey Beach Clubiin noin 500 metriä. Noin 200 metriä keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaspöytä ja puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja illallisen à la carte-ravintolassa.

Hyvä tietää

Useiden portaiden kiertämiseksi vastaanotosta saa pyynnöstä avaimen hotellin takaoveen. Avain on panttia vastaan. Kuntosali remontoidaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.