Paraíso Del Sol

  • Kävelyetäisyydellä rannalle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Paraiso del Sol sijaitse kävelyetäisyydellä Troyan rannalta ja lähellä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia sekä baareja. Paraiso de Sol on hintatietoisen valinta. Lämmitetyn uima-altaan äärellä on mukava rentoutua.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parveke, auringonlaskuineen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 634 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yksinkertainen huoneistohotelli keskeisellä paikalla Playa de las Américasissa. Hotelli koostuu useammasta kaksikerroksisesta rakennuksista, ei hissiä. Allasalueella on allas, joka on lämmitetty talvisin 20 asteiseksi, tosin veden lämpötila voi olla hieman matalampi aamuisin, iltaisin sekä pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Allasbaari. Buffetravintola ja allas-/snackbaari. Leikkipaikka. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi ja lisämaksullinen internetpiste. Elävää musiikkia. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai puolihoito sis. ruokajuomat lisämaksusta. Uudenvuoden illallinen sisältyy puolihoitoon.

Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja illallispöytä. Puolihoitoon sis. ruokajuomat sisältyy aamiais- ja illallispöytä sekä ruokajuomat (lasi viiniä, olut tai virvoitusjuoma).

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.