Kokemuksia Parque De Las Americas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 277 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
tilava
-
lämpimämpi allasvesi

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


5 10:stä

+
sijainti
-
siivous ja torakat pois huoneista

Vahvistettu asiakas: 2020-02-09


8 10:stä

+
Aamuaurinko
-
Opettelevat laittamaan gluteenittomia ruokiA

Vahvistettu asiakas: 2020-01-26


9 10:stä

+
hyvä sijainti huoneella.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-19


6 10:stä

+
kaksio sinänsä hyvä, rauhallinen... takaportin avain... huoneen sai heti, vaikka tulo oli jo puolilta päivin... respa ihan asiallinen...
-
siivous surkeaa... lattiat olisi voinut pestä edes kerran viikossa (ei ainakaan huomannut, että olisi) lavuaarissa ja keittiössö hyvin pieniä elukoita meni kymmenittäin ja suihkutiloissa vähän suurempia... koskaan ei ollut puhtaan hajuista siivoojien jälkeen... jos pedit oli pedattu itse, niin niihin ei koskettu sen jälkeen... hotellin ravintolaa tuli käytettyä vain kerrran heti saavuttua ja sen hintataso sillä kertaa oli vähintäänkin kaksinkertainen verrattuna paikalliseen tasoon noin 40 kertaa kohteessa käyneenä, en tiedä syytä, mutta kuitti oli eritelty, enkä heti saavuttua jaksanut alkaa ihmettelemään enempää, mutta isosta ja pienestä oluesta ja kahdesta vaatimattomasta juustokinkkusandwichsta chipseineen 20€ ei kuulosta oikealta...

Vahvistettu asiakas: 2020-01-19


7 10:stä

+
Sijainti, sijainti, sijainti...
-
WIFI KELVOTON Uima-altaan aukioloaika pidemmäksi. Kun tuli kaupungilta, niin aina oli uimaan meno kielto. Huoneiston ikkunat ja sisälasit voisi pestä. Lääpitty likaisella rievulla. Villakoirat ja karkkipaperit yms. pois sängyn alta. Ovien pielet likaiset.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


8 10:stä

+
Tilava huoneisto ja hyvä huonejärjestys sekä hyvä pesuhuone.
-
Uima-allas oli avoinna ainoastaan klo 9-17 välisenä aikana. Klo 17 jälkeen oli vielä lämmintä, joten olisi ollut mukava käydä uimassa. Miksei uima-allasta voisi pitää avoinna pari tuntia pitempään aamusta ja illasta.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


8 10:stä

+
Keskeinen sijainti.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-17


7 10:stä

+
Kiva tilaratkaisu ja lyhyt etäisyys kaikesta
-
Ilmastointi ja aamiainen muuta kuin englantilainen

Vahvistettu asiakas: 2019-11-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Parque De Las Americas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

484 arvostelua
Erinomainen
 
190
Erittäin hyvä
 
179
Hyvä
 
58
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

18.3.2014

Kirjoittanut SLASHMAN Eastbourne, Yhdistynyt kuningaskunta

Kiva paikka majoittua

Vietin pitkän viikonlopuna Teneriffalla ja majoituin tänne... Vastaanottohenkilökunta oli loistavaa ja todella kohteliaita ja ottivat tarpeeni hyvin huomioon. Huoneet olivat perustasoa, mutta siistejä ja mukavia. Uima-altaalla oli auringonottotuoleja ja varjoja. Eikä täällä yöpyminen maksanut juurikaan mitään! Mitä muuta voisi viikonloppulomalta toivoa?

 
16.9.2021

Kirjoittanut wayneandjuliet Rotherham, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic

Myself and my husband stayed here for 4 nights , absolutely fantastic !! We got a cab from airport as is cheaper and quicker than transfers . Reception staff very welcoming , pool bar staff absolutely amazing ! Makes a great daiquiri!! Most of the area is open , apart from spar supermarket and funde Grube store near hotel . However many other supermarkets and bars and shops open ! No sound of any building works during our stay ? Nice and peaceful ! Hotel room is fantastic everything u need apart from air con !! Which was desperately needed ! Pool great , nice and clean , apartments cleaned daily overall we won’t let the boiling hot nights without air con put us off ! This is my 5th visit to this hotel and we love it !

 
21.7.2021

Kirjoittanut 966guyr Rochdale, Yhdistynyt kuningaskunta

Very average & poor communication

We arrived at the hotel after booking on booking.com it stated air con was available at an extra charge but was told it wasnt. We got a fan which did nothing. The shower was filthy and leaked everywhere when you used it. Worst part was the construction work that was going on at the time which we wasn’t made aware of when booking. Woke us up at 8am each morning and lasted until 5pm every night so we spent our days outside the resort to get some quiet. One good point is the woman on the reception is really helpful & cant do enough for you. Over all disappointed with our stay & wont be returning as you can probably guess haha We contacted booking.com regarding the construction etc and all we got was “nothing we can do about that” reply from the hotel. Obviously cnt take responsibility for making guests aware they were coming to a building site.

 
4.1.2021

Kirjoittanut lettgang christchurch

Great place to stay!

We booked a 2 bedroom apartment through Jet2 for our family of 5 and made use of the very comfortable sofa bed in the lounge. The bedrooms were quite small but we only slept in them, so it didn’t matter. The kitchen was lacking an oven which we could’ve done with, but there was a microwave! Apartment was really clean! We had a patio with a sea view as was quite high up. Top tip....Ask for a key to the side gate if hiring a car to save walking up the many steps! We were there during Covid and were impressed by the standards of cleanliness! The sun beds were sanitised on leaving them and there was hand gel in public areas. The lady in reception was really lovely and helpful! Would stay here again as is really well situated, across the road from the beach and close to lots of restaurants!

 
19.12.2020

Kirjoittanut Davidbeaulah

December Holiday

Great apartments in a great location. Much under rated, definitely not 2* more like 4*. Staff were very friendly. Apartments very clean and well equipped. We had duplex with 2 large outdoor areas over looking the pool and a seaview. Plenty of bars and restaurants nearby serving good food at reasonable prices. Covid does mean face masks have to be worn at all times outside and the local police do enforce it. Current curfew means you have to be back in your room by 10pm.