Lagos de Fañabé

  • Yksityinen rantaklubi
  • Iso ja viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Lagos de Fañabé sijaitsee Costa Adejen pohjoispuolella lähellä rantaa, ja se on loistava valinta talvilomalle. Vehreällä allasalueella on useita altaita, ja hotellin omalta rantaklubilta löydät aurinkotuoleja ja -varjoja.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta. Kolmioita 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 512 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Lagos de Fañabé on kuin pieni kylä, jossa on useita pienempiä rakennuksia, kävelypolkuja ja siltoja. Täällä majoitut Costa Adejen rantakadun tuntumassa. Hotellin suurella ja vehreällä allasalueella on erillinen lastenallas, jota ympäröivät palmut. Yksi altaista on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämmitetyssä altaassa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Hotellilla on sisarhotellin kanssa yhteinen yksityinen ranta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä Beach Club -rantaklubi, joka tarjoaa yksinkertaisempia ruoka-annoksia, kuten hampurilaisia ja salaatteja (sisältyy All Inclusiveen).

Buffetravintola El Jardinissa on iltaohjelmaa ja voit valita istumapaikan sisätiloista tai terassilta. À la carte -ravintola Toscasta on kauniit näkymät merelle, ja sen menu on välimerellinen (ei sisälly All Inclusiveen).

Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Kuntosali ja kauneushoitola lisämaksusta. Biljardia lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pysäköinti lisämaksusta. Hotellialueella runsaasti korkeuseroja ja portaita. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 200 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Osa Lagos de Fañabé hotellin palveluista on yhteisiä sisarhotelli Los Olivos Beach Resortin kanssa, kuten allasalue jossa on erillinen lastenallas. Supermarketti noin 20 metrin päässä. Kävelymatka Plaza del Duque -ostoskeskukseen. Lähistöllä kolme golfkenttää.

Ateriat

Suurimman osan huoneistoista hintaan sisältyy All Inclusive. Osassa remontoiduista kaksioista sekä kaksioista ylimmissä kerroksissa hintaan sisältyy aamiaispöytä.

Joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen sisältyy All Inclusiveen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Myöhäinen lounas, klo 10.00-12.00.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
  • Lounas hotellin rantaklubilla, klo 13.00-15.00. Pöytävaraus vaaditaan, ja sen voi tehdä vastaanotossa edeltävänä päivänä.
  • Illallinen, klo 18.30-21.30.
  • Välipaloja allasbaarista, klo 16.00-17.00.
  • Rantaklubi Beach Clubin käyttö. Rantaklubista saa yksinkertaisia annoksia, kuten hampurilaisia ja salaatteja. Pöytävaraus vaaditaan, ja sen voi tehdä vastaanotossa edeltävänä päivänä.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli veloittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä pantin (100 euroa/vierailu). Pantin voi maksaa luottokortilla tai käteisellä. Hissi kulkee vastaanotosta ravintolaan, ei huoneisiin.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.