Kokemuksia Lagos de Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 97 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Tuttu paikka monelta vuodelta
-
Oli hyvä

Vahvistettu asiakas: 2023-03-26


9 10:stä

+
Allasalueen viheristutukset ja eri muotoiset altaat olivat viihtyisät. Myös iltavalaistuksessa. Huone oli myös viihtyisä, hyvällä maulla remontoitu. Ranta mukavan lähellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-22


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


8 10:stä

+
Remontoitu ja ilmastointi kahdessa huoneessa. Oli lisäksi rauhallista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


8 10:stä

+
läget och närheten till havet
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-20


6 10:stä

+
Aamiainen oli hyvä. Lisäksi hotellin sijainti oli luonnollisesti loistava.
-
All inclusive ei rahan arvoinen. Lounas/päivällinen aika huonoa tasoa koko viikon. Etenkin huone aika kulunut ja rispaantunut, vaikka meillä oli kalliimpi allaskulkuhuone. Äänieristys huoneissa olematon ja siivoushuone vieressä niin pyykkikärryjen kolina alkoi aikaisin aamulla.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-06


8 10:stä

+
Rauhallisuus ei meteliä
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


9 10:stä

+
Huone ja kylpyhuone oli siistejä ja varustukseltaan vastasi odotuksia. Sijainti ensimmäisessä huoneistossa ei vastannut odotuksia. Toisen viikon huone oli ok. Hotellin aamiaishenkilökunta.
-
Saimme huoneen ostoskadun puolelta 2 viikon matkallemme, jota myytiin hotellin A1 huoneena ositainen merinäköala. Mielestämme huone 2026 ostoskadun puolella ja sen läheisyydessä olevat huoneet ei vastaa sitä tasoa mitä odotimme. Alakerran ravintolan likainen pressukatto ei ole A1 luokkaa jota odotimme Seuraavalle viikolle saimme vaihdettua huoneen Apollomatkojen oppaamme Jenni Iinatin avustuksella huoneeseen 2072 joka oli hyvä ja vastasi odotuksia. Huoneet itsessään ovat varustukseltaan samaa tasoa, mutta sijainti, mitä matkailijana odotimme oli parempi toisen viikon huoneistossa. Vosiko ostoskadun puoleisista huoneista olla maininta esiteessä?

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos de Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

575 arvostelua
Erinomainen
 
118
Erittäin hyvä
 
190
Hyvä
 
124
Ei kovin hyvä
 
71
Huono
 
72

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
26.3.2023

Kirjoittanut R9367TAannl Winterbourne, Yhdistynyt kuningaskunta

Lots of positives

Lots of positives about this hotel. Room and bathroom very clean and a reasonable size, the all inclusive offerings were generous, ie cava on offer at every meal, bottles of wine offered at dinner and cocktails from 10am. Food available almost all day from 7am to 9pm and the staff were all very pleasant and spoke a range of languages. The negatives were that although the restaurant area was nice enough, there isn't really a bar and the restaurant closes by 11pm with no warning that the bar is about to shut. They really need a bar area where you can go for pre and post dinner drinks.

 
21.3.2023

Kirjoittanut 57poppy Inverness, Yhdistynyt kuningaskunta

thoroughly enjoyed our holiday here, perfect peace in a lovely environment

Loved this accommodation, great location, clean and modern rooms, friendly helpful staff, great place to relax. near to all amenities , beach , pubs ,restaurants and shops all close by.. Rooms cleaned and towels changed daily. A good selection of food at breakfast and Dinner not exceptional but adequate. Tables and chairs in your balcony but no sitting terrace with chairs, which was quite unusual. The bar is also part of the dining room so really only be sitting there when eating, no lounge bar . However we were lucky our apartment got sun from 3pm till sunset so we could sit there when you got fed up on a sun bed. would recommend this accommodation.

 
21.3.2023

Kirjoittanut John B

Absolute paradise

Fantastic hotel with lovely helpful staff across the board. The pool area is stunning. Nice food and perfect location a stones throw away from the sea. The hotel is so peaceful and quiet but a short walk from great restaurants nearby.