H10 Conquistador

 • Thalasso-spa
 • Suuri allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli H10 Conquistador sijaitsee keskeisellä paikalla rantapromenadin vierellä Playa de las Americasissa. Rentoudu hotellin suurella allasalueella tai nauti ihanista hoidoista spa -osastolla. Lapsille on luvassa hauskoja hetkiä lastenkerhossa, josta löytyy nopeasti uusia kavereita. Hotellilta kävelet helposti keskustan ravintoloihin ja kauppoihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli huonetta lukuunottamatta oli kohtuullisen hyvä, joskin neljän tähden luokitus on vähän li...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7478 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli H10 Conquistador sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa Teneriffalla. Täällä on suuri ja ihana allasalue kolmella altaalla, joista yksi on lämmitetty. Erillinen lastenallas ja allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Pieni kattoterassi.

Hotellilla on buffetravintola ja neljä à la carte -ravintola (italialainen-, japanilainen-, grilliravintola, ja ravintola jossa on illallisshow vaihtuvin teemoin). Ravintoloissa edellytetään illallisella siistiä pukeutumista. Hotellilla on myös baari sekä lounge, jossa näytetään kansainvälistä urheilua. Ohjelmaa, kuten viihdettä ja esityksiä, joka ilta klo 19.00-23.00

Thalasso-spassa on tarjolla erilaisia hoitoja, sauna, höyrysauna ja jacuzzi lisämaksusta (spa yli 16 vuotiaille). Maksuton pieni kuntoiluhuone ja maksuttomia treenitunteja, kuten vesiaerobicciä. Pilatesstudio lisämaksusta. Lasten- ja nuortenkerhot hotellin alueella englanninkielisen henkilökunnan johdolla. Minidisko, esityksiä ja leikkejä. Leikkipaikka. Pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen buffetravintolassa. Puolihoidon varanneet saavat alennusta ei á la carte-ravintoloissa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.30–12.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.
 • Teetä, kahvia ja pientä makeaa, klo 17.00-23.00.
 • Illallispöytä, klo 18.00–21.00. Mahdollisuus illallistaa kerran joistakin neljässä á la carte -ravintolassa (pöytävaraus vaaditaan).
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 9.00–24.00.
 • Minibaari, joka täydennetään virvoitusjuomilla päivittäin.
 • Aktiviteetteja ja viihdettä.

Deluxe-huoneissa majoittuville All Inclusive -vieraille sisältyy lisäksi:

 • Juomat kansainvälisiltä merkeiltä.
 • Minibaari, joka täydennetään päivittäin.
 • Maksuton sisäänpääsy Thalasso Spahan sekä 20% alennus spahoidoista.

Muutokset ovat mahdollisia. Hotellivieraiden on tunnistamista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Suurella ja viihtyisällä allasalueella on kolme allasta, joista yksi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.