Kokemuksia H10 Conquistador -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 43 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Hotelli huonetta lukuunottamatta oli kohtuullisen hyvä, joskin neljän tähden luokitus on vähän liian hyvä tietyistä seikoista johtuen. Huoneeksi annettiin ylimääräisen odotuksen jälkeen todennäköisesti pienin mahdollinen huone kulmauksesta, josta viereisen huoneen parvekkeelta oli suora näkymä huoneeseemme. Sijainti myös sellainen, että parvekkeelle ei paistanut aurinko aamulla, päivällä eikä illalla, mutta merinäköala siinä kyllä oli. Parveke oli myös ihan pieni johon juuri ja juuri mahtui pieni pöytä ja kaksi tuolia. Huoneen lattialaatat naksuivat usesta kohtaa askelten alla ja varsinkin kylpyhuoneessaa, jossa osa laatoista myös halki. WC ei toiminut kunnolla, vaan jäi aina välillä vuotamaan huuhtelun jälkeen ja piti ikävää ääntä, kun lähti taas täyttämään säiliötä veden valuttua liian vähiin säiliössä. Asia korjaantui sitten, kun teki uuden tyhjennyksen ja varmistui, että pönttö ei jää vuotavaan asentoon.
-
Ylläolevat asiat ja tilojen uudistaminen ainakin tässä huoneessa ja myös ruokasalissa näkyy tietyissä paikoissa melkoista kuluneisuutta.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-26


9 10:stä

+
Hyvä ruoka ja hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja hotellin hyvä sijainti. Hyvä Jouluohjelma. Tämä hotelli on paras, missä Teneriffalla olen ollut ( ja olen ollut monta kertaa myös Puerto de la Gruzissa) Tähän hotelliin haluamme seuraavaksi kerraksikin
-
Vaikea sanoa, kaikki toimi loistavasti. Melkein kympin arvoista. Saimme myös kunnon hyvityksen siitä, että emme ensimmäisenä yönä päässeet omaan huoneistoomme. Pieni juttu, ei yhtään haitannut!

Vahvistettu asiakas: 2019-12-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-22


7 10:stä

+
Suihkutila
-
Käytävien siivous, käytävien matotnlikasettaa. Ruokasalin ruokapöytien sijoittelu sekava.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-08


8 10:stä

+
Hotellin sijainti.
-
Iltaviihde allasalueella tunkeutui häiritsevästi huoneistoomme - joka ilta/2 vko. Hotellin ja matkatoimiston pitäisi kertoa tällaisesta meluhaitasta myynti-ilmoituksessaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-01


10 10:stä

+
Keskeinen sijainti, meren läheisyys. Tosi hyvä palvelu.
-
Musiikkiesitykset iltaisin hyviä, mutta volyymi lian kova. Huone olisi voinut olla hiukan isompi, mutta vanhassa rakennuksessa ei liene realistista odottaa pientä laajennusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-24


9 10:stä

+
Sijainti, merinäköala, parveke,yleisesti hotellin taso
-
Parivuode sen sijaan että huoneessa kaksi vuodetta, jotka eivät pysy yhdessä. Huoneen WC:ssä ei ollutkaan tällä kertaa bideetä tai käsisuihkus vaikka huone deluxetasoa.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-17


8 10:stä

+
Keskeinen sijainti. Hinta laatusuhde.
-
Allaspyyhkeiden miestyöntekijän palvelutaso. Huoneisiin ohjeet aurikotuolien varausehdoista.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita H10 Conquistador -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

7466 arvostelua
Erinomainen
 
4162
Erittäin hyvä
 
2112
Hyvä
 
777
Ei kovin hyvä
 
266
Huono
 
149

Viimeisimmät 5 arviota

27.2.2020

Kirjoittanut TripMember070920191

Vastaanoton palvelu ala-arvoista

Vastaanoton virkailijat ylimielisiä tumpeloita, jotka eivät osanneet edes avaimia ohjelmoida loman ajaksi. Sisäänkirjautumisessa ylimielistä naureskelua ja "pärjäättekö varmasti"-idioottikysymyksiä. Ei jatkoon.

 
2.1.2020

Kirjoittanut Joulunaika

Jouluviikon kokemuksia

Oli aivan mahtava lomaviikko. Joulupäivän gaala oli ikimuistoinen juhlaruokineen ja ohjelmineen. Kaikki asiat hotellilla hoidettiin viimeisen päälle. Erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta ja todella maittava ruoka. Vahva suositus!

 
1.12.2019

Kirjoittanut AnniK397 Helsinki, Suomi

Loma sukulaisten kesken

Majoituimme hotellissa viikon monen sukupolven sukulaislomalla ja viihdyimme todella hyvin. Hotellin sijainti on erinomainen rantabulevardin vierellä, kävelymatkan päässä lähes kaikesta. Valitsimme All Inclusiven ja kaikki toimi tältä osin erinomaisesti. A la carte-ravintoloissa (kokeilimme Steak Housea sekä italialaista) palvelu oli hyvin ystävällistä ja ruoka huikeaa. Buffet-ravintolassa oli joka ilta vaihtuva teema. Juomien puolesta tarjolla oli myös kansainvälisten merkkien juomia. Huoneet olivat perussiistejä, ei luksusta mutta ei suurempaa moitittavaa. Osalla oli varattuna merinäköala, joka oli todella hintansa väärti (auringonlasku La Gomeran saaren taakse on huikea). Tämä oli jo toinen kerta tässä hotellissa, eikä tälläkään kertaa mitään valittamista.

 
4.1.2019

Kirjoittanut SirpaR46 Oulu, Suomi

Hyvä ja siisti hotelli

Vietimme täällä Uuden Vuoden. Hotelli oli panostanut tosissaan gaalaan ja nautimme juhlista. Ystävällinen palvelu. Puolihoito on ok. Huone oli 4. kerroksessa, merelle päin. Tilava ja siisti, mutta wc:stä tuli viemärin haju. Parvekkeen ovi oli oltava auki sisällä ollessa. Käytävillä on kokolattiamatot. Emme suosittele allergisille eikä hajuherkille. Uima-altailla oli paikkojen varaus kielletty, mutta sama varaussysteemi vallitsi kuin muissakin hotelleissa. Paikkoja vain oli enemmän kuin useammissa vastaavissa. Voisi mennä uudestaan.

 
24.4.2018

Kirjoittanut sirpahavia Pirkkala, Suomi

Kevätloma 2018

Olimme tässä hotellissa jo 4. kertaa. Tällä kertaa meillä oli privilege-huone 8. kerroksessa. Todella rauhallinen ja hyvä sijainti. Lisäksi huoneeseen kuului 6. kerroksen auringonottotilat ja lounge, jossa oli tarjolla kahvia, hedelmiä, pulla ja alkoholijuomia.