Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa parveke merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja kapseleita. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä Privilege Roomiksi. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 6-8.
  • Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn.
  • Deluxe-huoneista on pääsy yksityiseen check in/out -palveluun. Pääsy erilliseen Privilege-loungeen, jossa on maksuton wifi, sanomalehtiä, tv sekä baari, josta saa juomia maksutta. Pääsy aurinkoterassille ja porealtaalle, jotka sijaitsevat lounge-tilan yhteydessä. Deluxe-huoneissa majoittuvat voivat syödä aamiaista joko buffetravintolassa tai à la carte-ravintolassa.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke, osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat 1-5. kerroksessa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle kaksivuotiaat lapset lasketaan kahden hengen huoneissa majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.