Adrian Colon Guanahani

  • Hotelli yli 16 -vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotellilla Adrian Colon Guanahani on täydellinen sijainti Costa Adejessa lähellä rantaa ja keskustaa. Rento ja rauhallinen ilmapiiri tekee tästä hotellista todellisen lomakeitaan. Kaksi allasaluetta, joista toinen sijaitsee katolla upein maisemin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1839 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Adrian Colon Guanahani on moderni hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Sijainti lähellä Costa Adejea sekä Playa de las Americasta mahdollistaa rennon lomailun kaupungin sykkeen lähellä. Allasaluetta ympäröi korkeat palmut, ja kahden merivesialtaan ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin katolla on toinen allasalue, jossa on makeanvedenallas, jacuzzi sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu. Kaikki altaat on lämmitetty 20 asteisiksi, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen ja illallinen. Useana iltana viikossa tarjolla vaihtuva teema. Illalliselle siisti pukeutuminen. Allas-/snackbaari La Pérgolassa tarjoillaan lounasta á la carte- listalta, sekä yksinkertaisempia annoksia ja snackseja. Iltaisin voit rentoutua Sala-baarissa viinilasillisen äärellä. Elävää musiikkia useina iltoina viikossa.

Hotellissa on liikunta-alue, jossa maksuton pieni kuntosali. Maksuton pöytätennis. Treenin jälkeen voit rentoutua hotellin spa -osastolla.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Huonepalvelu (klo 8.00-22.00) sekä pesulapalvelu lisämaksusta. Sisarhotelli Jardines de Nivariassa (n. 50 metrin päässä) on palkittu espanjalaiseen ja ranskalaiseen ruokaan erikoistunut gourmetravintola (ei sisälly puoli- tai täysihoitoon). Sisarhotellissa on myös tennistä lisämaksusta. Playa Fañaben rantapromenadille, ravintoloihin ja ostoksille noin 150 metriä. Täällä on myös ranta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta. Puoli- tai täysihoidon ostaneille joulun juhlaillallinen (24.12.) sisältyy hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa