Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi allas- tai puutarhanäkymällä. Valittavissa on myös ylimmän kerroksen superior-huoneita, joissa on näkymät allasalueelle ja merelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-34 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.