Kahden hengen huone

Valoisia ja lämpimin sävyin sisustettuja kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Hienoja ja valoisia superior-huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc (osassa huoneita myös amme). Parveke tai terassi altaalle päin. Varattavissa myös superior-huoneita, missä näkymä on ylempänä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-34 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Tilavia ja valoisia sviittejä. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.