Villa Cortés

  • Vaikutteita Meksikosta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotellissa Villa Cortés tunnet olevasi kuin ylellisessä meksikolaisessa haciendassa. Täällä vietät lomaa keskeisellä sijainnilla Playa de las Americaksessa kauniilla ja kookkaalla allasalueella. Voit nauttia erilaisista hoidoista hotellin suurella ja viihtyisällä spa -osastolla.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parasta oli erikoinen arkkitehtuuri, koristeltu yksityiskohtia myöten ja onnistunut maulla valitu...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1477 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Cortés on upea hotelli keskellä Playa de las Americasta ja hiekkaranta sijaitsee aivan kulman takana. Hotellin allasalueella on kaksi allasta, joista toinen on erillinen lastenallas. Allasaluetta koristaa palmut ja kivimuodostelmat. Molemmat altaat on lämmitetty talviaikana vähintään +20 asteeseen. Suuremmassa altaassa vesi on sekoitus suolaista ja makeaa vettä. Aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu. Allas-/snackbaari. Hotellilta pääsee tunnelin kautta yksityiselle rannalle, jossa on lisäksi merivesiallas aaltoineen sekä snackbaari, aurinkotuloleja ja -varjoja.

Hotellilla on useita ravintoloita. Buffetravintola Veracruz tarjoilee aamiaista ja ravintola Panco Villassa voit kokeilla meksikolaisen keittiön erikoisuuksia. À la carte -ravintola Tizianossa on saatavilla Välimeren makuja ja La Sirenassa on mahdollista herkutella paellalla ravintolan terassilla, josta on upeat näkymät merelle. Useita baareja, kuten esimerkiksi saksalainen oluttupa ja chill out -baari rannalla.

Hotellin suuressa ja maksuttomassa spassa on monipuolinen tarjonta hoitoja sekä höyrysauna, jacuzzi ja tavallinen sauna. Hoidot lisämaksusta. Pieni kuntosali ja mahdollisuus pelata tennistä hotellilla. Mikäli haluat pelata golfia, voi hotellin henkilökunta auttaa sinua varausten kanssa.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Huonepalvelu päivisin. Pesulapalvelu. Korkeuseroja. Paikallisliikenne voidaan kokea häiritsevänä. Safari -ostoskeskukseen on kävelymatka ja täällä on useita hyviä ravintoloita. Suuremmalle rannalle Playa de las Vistas on noin 800 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa normaalihintaiset ateriat ennakkoon, syövät lapset (2-11 vuotta) 1 eurolla.

Aamiainen nautitaan ravintola Veracruzissa ja illallinen à la carte -ravintola Tizianossa klo. 19.00-22.30. Lauantaisin tarjoillaan illallista meksikolaisessa ravintolassa.

Hyvä tietää

Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue