Kokemuksia Lagos De Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 66 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos De Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

499 arvostelua
Erinomainen
 
92
Erittäin hyvä
 
169
Hyvä
 
107
Ei kovin hyvä
 
63
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
24.1.2021

Kirjoittanut louisburtoncrane New York, New York

What to Expect in Lagos

My wife & I had a much more pleasant experience at Lagos de Fañabé than many other people who posted reviews. We award it a 5, based on excellent value for money. We stayed there 10 days on full pension. We were part of one of several groups of athletes who were training at Tenerife Top Training, a world class sports center about a 10 minute drive up the coast. The center had booked us at Lagos and — during this Covid affected time — obtained favorable rates for us. Lagos is situated in a heavily developed tourist area between Playa de las Americas and Playa del Duque. It encompasses a city block. Duplex townhouses line the periphery with irregularly shaped bathing pools in the center (hence the name). The rooms are spacious with kitchenettes and balconies. During the Covid restrictions, guests on the pension plan eat at La Tosca, a public restaurant. We ate almost everything on the menu (mostly pasta, pizza, and grilled food) and it was all good. The Tosca staff is very friendly. Parking is conveniently situated in an underground public lot across the street. Park there before checking in. When you book your room inquire if the hotel will validate your parking tickets. The Southwest of Tenerife has few tourists because of travel restrictions in other European countries. Infection rates are very low on the island. As one dines mostly outside, one feels safe. A curfew is in effect from 11 to 6. Lagos is a few steps from the beach. The water temperature is swimmable even in January. PCR & antigen tests can easily be arranged at a Family Doctor clinic on Avenida de Virgen de Guadalupe.

 
3.10.2020

Kirjoittanut EmreK2532 Wien, Itävalta

Very agressive personal

If you want to talk with the personal they are very ignorant and angry always They can even made your all holiday catastrophe they have only a swim poll and the rest is just rubbish The worst hotel experience in my life Definitely not recommended

 
5.1.2020

Kirjoittanut torfih2017 Reykjavik, Islanti

Lovely apartment hotel

Just came back from Costa Adeje with a family of 7 after holidays at Lagos de Fanabe during Christmas and New Year. The location is excellent - almost at the beach and the walking boulevard. The food, all inclusive, was very good and a broad selection. The apartments were spacious and kept very clean. We prefer the beach and did only limited use the hotel pools and the sun bathing facilities except the gym. The staff was in general extremely friendly. The signal for the wifi could be a little stronger so the guests can better enjoy the internet access.