Kokemuksia Lagos de Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 27 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Rauhallisuus ei meteliä
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


9 10:stä

+
Huone ja kylpyhuone oli siistejä ja varustukseltaan vastasi odotuksia. Sijainti ensimmäisessä huoneistossa ei vastannut odotuksia. Toisen viikon huone oli ok. Hotellin aamiaishenkilökunta.
-
Saimme huoneen ostoskadun puolelta 2 viikon matkallemme, jota myytiin hotellin A1 huoneena ositainen merinäköala. Mielestämme huone 2026 ostoskadun puolella ja sen läheisyydessä olevat huoneet ei vastaa sitä tasoa mitä odotimme. Alakerran ravintolan likainen pressukatto ei ole A1 luokkaa jota odotimme Seuraavalle viikolle saimme vaihdettua huoneen Apollomatkojen oppaamme Jenni Iinatin avustuksella huoneeseen 2072 joka oli hyvä ja vastasi odotuksia. Huoneet itsessään ovat varustukseltaan samaa tasoa, mutta sijainti, mitä matkailijana odotimme oli parempi toisen viikon huoneistossa. Vosiko ostoskadun puoleisista huoneista olla maininta esiteessä?

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos de Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

524 arvostelua
Erinomainen
 
99
Erittäin hyvä
 
176
Hyvä
 
114
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
25.1.2022

Kirjoittanut JenAnnie Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Great resort

This is a smart little resort with a good beach, lots of play parks fir children along the stretch if beach, which makes it an ideal place for children. There are many good cafe's bars & restaurants, with many cuisines & various prices to suit all.

 
5.12.2021

Kirjoittanut Dantay381 Suffolk, Yhdistynyt kuningaskunta

Not all that

Stayed a week and first impression was ok then went to look at room and thought this room has a mirror which was smudged as there was liquid running down it room had been rushed cleaning basic at best noise from bottles been emptied at all hours of the morning no manager on duty at weekends on holiday every weekend 😂 This is like faulty towers 😂 reception wanting to know what time for meals which you must tell them as it’s written down but no one checks 😂 reviews before we went we’re good but as all reviews this is my opinion like all the others and we are all different and don’t rely on mine go and see for yourself and do your own review 😂

 
1.12.2021

Kirjoittanut debbieg407 Worcestershire, Yhdistynyt kuningaskunta

Appaling

The photos are complete misrepresentation of what you get , security is severely lacking and no covid measures are in place , we stayed 1 night and felt very insecure , the apartment was tired and dirty and exceptionally noisy , would I go back most certainly no way I’d rather not go away