Kokemuksia Lagos De Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 66 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos De Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

509 arvostelua
Erinomainen
 
94
Erittäin hyvä
 
171
Hyvä
 
111
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
25.8.2021

Kirjoittanut Toptravelling

Beautiful resort, diner bad.

We went there during the COVID-crisis because it was pretty save on the islands. So it was not very busy and had a nice quiet stay. The rooms (we had 2 next to eachother) were comfortable and had everything you need. Good kitchen with everything you need, enough space in the livingroom and sleepingroom. Bathroom was also fine and the balkony nice to sit on. The ladies who did the cleaning were kind and did their job good. The resort was beautiful and well maintained. Nice pool and beds. The all inclusive deal is nice, but the diner was poor. Tasteless, the same things and not hot. Breakfast and lunch were good though. The staff were running around to keep everything clean and everybody satisfied. I do wonder how it is when it is fully booked. There is hardly enough space to place more beds at the pools. There were less now due the COVID-crisis to keep spaces between the beds. That was a good thing. But I doubt if it is as nice when the 'normal' situation comes back.

 
21.8.2021

Kirjoittanut Roam38816815045 Teneriffa, Espanja

Pleasant but impossible to get a drink

Nice place but very disappointed at breakfast as there was not one single glass or cup to have a juice or coffee. When questioned the staff I was told “sorry, they’re aren’t any” . So if you’re a tad thirsty not the ideal place to have breakfast.

 
10.8.2021

Kirjoittanut juliette d

Good and Bad

We came back from this resort a few days ago, overall the setting is lovely, right by the sea, shops, restaurants and bars. Downside is the gym closed at 6pm so you have to train early morning as it's so hot during the day, would be nice to have it open till later evening so you can train after a day on the beach. The first room we had was not very nice at all, we chose Silver renovated, but it was tucked in the corner with no light on either the front or back of the apartment and the door from the bedroom lead out to a junk yard for all the resorts old furniture. So we upgraded to a 1st floor Gold renovated, which was lovely, but had to pay and extra 20 euros a day for 7 days, an expense we were not expecting especially as we had to add the cost of covid testing to our trip. I can recommend the boat trip to find whales very good fun, walk along the front towards Playa del Duque has some lovely restaurants.