Kokemuksia Lagos de Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 42 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Aamiainen oli hyvä. Lisäksi hotellin sijainti oli luonnollisesti loistava.
-
All inclusive ei rahan arvoinen. Lounas/päivällinen aika huonoa tasoa koko viikon. Etenkin huone aika kulunut ja rispaantunut, vaikka meillä oli kalliimpi allaskulkuhuone. Äänieristys huoneissa olematon ja siivoushuone vieressä niin pyykkikärryjen kolina alkoi aikaisin aamulla.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-06


8 10:stä

+
Rauhallisuus ei meteliä
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


9 10:stä

+
Huone ja kylpyhuone oli siistejä ja varustukseltaan vastasi odotuksia. Sijainti ensimmäisessä huoneistossa ei vastannut odotuksia. Toisen viikon huone oli ok. Hotellin aamiaishenkilökunta.
-
Saimme huoneen ostoskadun puolelta 2 viikon matkallemme, jota myytiin hotellin A1 huoneena ositainen merinäköala. Mielestämme huone 2026 ostoskadun puolella ja sen läheisyydessä olevat huoneet ei vastaa sitä tasoa mitä odotimme. Alakerran ravintolan likainen pressukatto ei ole A1 luokkaa jota odotimme Seuraavalle viikolle saimme vaihdettua huoneen Apollomatkojen oppaamme Jenni Iinatin avustuksella huoneeseen 2072 joka oli hyvä ja vastasi odotuksia. Huoneet itsessään ovat varustukseltaan samaa tasoa, mutta sijainti, mitä matkailijana odotimme oli parempi toisen viikon huoneistossa. Vosiko ostoskadun puoleisista huoneista olla maininta esiteessä?

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos de Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

539 arvostelua
Erinomainen
 
103
Erittäin hyvä
 
179
Hyvä
 
119
Ei kovin hyvä
 
67
Huono
 
71

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
23.6.2022

Kirjoittanut clemm50

Holiday

We revisited this hotel after having a lovely stay a few years ago nothing lived up to the first stay.,our rooms view was of another apartments door,the furniture was cheap and nasty screws fell out of table ,out of cupboard doors and the cleaners did a what they had to no sweeping floors if there had been a brush and shovel I would have done the job myself.

 
5.6.2022

Kirjoittanut K9697ERangelat

misleading write up

stayed here in march , no one showed us where our room was walked around in circles up steep hills or steps, yes clean, food ok but could be more choice, no entertainment at all, pools not heated as stated,was told go next door but could only have drinks (which were much better there) had to pay for food , location good good job as had to go out every night as we where the only 1s in bar

 
25.4.2022

Kirjoittanut tiffl268

Beautiful

Stayed here in Easter and the resort is amazing! We had room 2067 which we had a sea view and brilliant for still sunbathing. Only downfall we was near a bar playing loud music but it stopped around 12. Ear plugs did the job. I have seen reviews that some had no aid con however we did. The location is literally on the beach! & so close to shops! The all inclusive package also comes in with drinks at the beach bar and lunch. Sunbeds also come into it so you don't have to pay for them. The only bad thing is the food! The breakfast which is pretty standard on any all inclusive wasn't the case here! It lacked! Same with lunch & dinner. There was no variety which is a shame because where the outside restaurant is you could have a lovely lunch/dinner with views! Resort itself is amazing cannot fault that just the food!