Hard Rock Hotel Tenerife

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hard Rock Hotel Tenerife tarjoaa ainutlaatuisia hotellielämyksiä Teneriffalla rock'n rollia huokuen. Koe Teneriffan parhaimmistoon kuuluvat, kaikki odotukset ylittävät ravintolat, kolme allasaluetta, uniikki hyvinvointikonsepti sekä ylelliset huoneet henkilökohtaisine soittolistoineen. Tämä kaikki yhdistyy uutuuskonseptissamme Apollo Mondo One of a kind – ainutkertaisissa hotelleissa, jotka todella erottuvat joukosta.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe -huoneita plus 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5482 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hard Rock Hotel Teneriffalla majoitut kuin rokkitähti aivan Playa Paraison hiekkarannalla. Herää musiikin tahtiin, nauti hyviä juomia altaassa, maistele ruokia maailman joka kolkasta ja pelaa tennistä henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Voit jopa vuokrata oman Fender-kitarasi suoraan hotellihuoneeseen!

Upeita allasalueita

Hotellilla on kolme allasaluetta, joissa lämmitetyt altaat: Splash, Eden ja Piscina Lago. Splash on hotellin hienoin allas ja perheiden suosikki. Altaalla on eri tasoja, jotta lapsetkin ylettyvät pohjaan ja vierellä on lisäksi erillinen lastenallas vesileikkejä varten. Täällä on myös swim up -baari ja aurinkotuoleja vedessä. Piscina Lago on upea allas aivan meren vierellä ja täältä on suora pääsy rannalle. Allas on suunniteltu sointumaan yhteen Teneriffan luonnon kanssa ja se muistuttaa muodoltaan järveä. Täällä järjestetään hotellin tapahtumia, kuten allasjuhlia ja fitness-tunteja.

Ruoka ja juoma

Koe Teneriffan parhaita ravintoloita ilman tarvetta poistua hotellialueelta. Täällä on viisi á la carte-ravintolaa sekä buffetravintola useine pisteineen. Nauti mehukkaista pihveistä ravintola Montaukissa, herkuttele sushilla ravintola Narumissa, uppoudu italialaiseen gastronomiaan Capolavorossa ja kokeile ainutlaatuisia annoksia Sessionsissa. Täällä on myös loungebaareja, snackbaareja, allasbaareja ja rantabaari.

Liikunta ja hyvinvointi

Hard Rock Hotel Teneriffalla on oma hyvinvointikonsepti SoundBody, joka rakentuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan: terveys ja musiikki yhdistyvät joogatunneilla, ryhmäliikuntatunneilla ja eksklusiivisilla spa-hoidoilla. SoundBody koostuu kolmesta eri elämyksestä: Body Rock, Rock Om ja Rock Spa. Body Rock on hotellin kuntokeskus, jossa on useita kuntolaitteita ja ryhmäliikuntatunteja, kuten zumba, aquafit ja tanssi. Hotellilla on myös muita aktiviteetteja, kuten jalkapallo ja lentopallo. Voit harjoitella joko omatoimisesti, ryhmässä tai valmentajan johdolla. Rock Om:issa järjestetään erityyppisiä joogatunteja. Rock Spa on hotellin suuri spa-osasto (yli 18 -vuotiaille aikuisille, 16 -vuotiaat aikuisen seurassa), jossa on hamam, sauna, kylmävesiallas ja Teneriffan ainoa lumimaja. Rock Spa on avoinna klo 10.00-20.00.

Lastenkerho

Hotellin lastenkerhossa "The kids are alright" on aktiviteetteja lapsille 6 kuukaudesta 16 -vuotiaisiin saakka, kuten teemapäiviä, pelejä, työpajoja ja tanssia.

Sound of your stay

Hotellilla on alkuperäinen musiikkikonsepti "Sound of your stay" on tehty kaikille musiikkia rakastaville. Aloita aamusi tanssien henkilökohtaisten soittolistojen harmonisiin sointuihin. Voit myös vuokrata Fender-kitaran hotellin kokoelmasta ja elää kirjaimellisesti kuin rocktähti.

Change the Way

Koe Teneriffan taianomainen luonto Hard Rock Hotel Teneriffan omalla jeeppisafarilla. Ole kuin Indiana Jones kiitäessäsi ohi vuorten, laavakivien ja vehreiden maisemien.

Tutustu ympäristöön

Hotelli sijaitsee Playa Paraisossa, noin 200 metrin päässä paikallisesta keskustasta. Adejen keskustaan on 6 kilometriä, täältä löydät suuremman valikoiman ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Ateriat

Aamiaispöytä ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo. 07:30-11:00.
  • À la carte-lounas Splash Pool Barissa, Eden Pool Barissa, Munchiesissa, The Beach Clubissa ja 3rd Halfissa (vain lauantaisin ja sunnuntaisin), klo. 12:00-17:00.
  • Jäätelöä Splash Pool Barissa, Eden Pool Barissa ja Munchiesissa, klo. 12:00-17:00.
  • Illallispöytä, klo. 18:30-21:30.
  • À la carte-illallinen 3rd Halfissa, klo. 18:30-21:30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomasekoituksia kaikissa baareissa, paitsi 16th :ssa ja Narumi Lobby Barissa, klo. 10:00-00:00. Vierailun aikana mahdollisuus käyttää Rock Spa:ta yhden kerran.

Hyvä tietää

Hotelliin ovat tervetulleita myös koirat.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue