Park Club Europe

  • Perhehotelli hyvällä sijainnilla
  • Lisämukavuutta All Inclusivella

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Park Club Europe sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americaksessa. Viihtyisä allasalue vehreässä puutarhassa korkeine palmuineen. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla tennistä, aerobiciä ja kuntosali. Perheen pienimmät viihtyvät hotellin lastenkerhoalueella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1747 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Park Club Europe sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americaksessa.  Suuri allasalue, jossa on yksi suolavesi- ja yksi makeavesiallas, joista toinen on talviaikaan lämmitetty vähintään +20 asteeseen. Veden lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari.

Hotellilla on kaksi ravintolaa. Buffetravintola Park Club tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Gavina Grill -ravintola on auki kun hotellissa on paljon vieraita ja sieltä on mahdollista tilata grillattuja annoksia. Lisäksi snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Iltaohjelmaa.

Hotellilla on useita aktiviteetteja. Maksuton kuntosali, sauna, höyrysauna (ikäraja 16 vuotta). Maksuton tennis ja aerobic. Biljardia lisämaksusta. Perheen nuorimmille on tarjolla hotellin suuri lastenkerhoalue, joka sijaitsee vehreällä paikalla pienessä leikkitalossa ja siellä on pieni järvi kaloineen. Lastenkerho on tarkoitettu 4-12 vuotiaille ja siellä on englanninkielinen henkilökunta. Maksuton wifi vastaanotossa. Paikallisliikennettä joka äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

All Inclusive. Uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

  • Aamiainen klo 7.30-10.00
  • Myöhäisempi aamiainen 10.00-11.00
  • Lounas 13.00-15.00- Ilallinen 18.30-21.00
  • Välipaloja allasbaarista 11.00-18.30 och 21.30-23.00
  • Jäätelöa baarista 10.00-17.00
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia 10.00-24.00 (ei koske diskoa)

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.